Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачна домівка, Смакуймо, бо ми того варті))))))!!!!!!!!!
Pito4ka
14 лютого 2012 21:55
Повідомлення #211


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Нещодавно знайшла в однокласниках цікавий рецепт торта. І ось сьогодні вирішила зробити
Торт на сковорідці (або швидкий Наполеон)



Рецепт:
- 200гр маргарина
- 1 яйце
- 0,3 скл води
- 1 ч ложка сока лимона (чверть чайної ложки кислоти)
- 2-3скл борошна, щипка солі

Борошно перетерти з маргарином. Окремо в склянці змішати яйце, воду, сіль та сок і вилити у борошно. Замісити тісто, щоб не липло до рук.
Розділити на 10 колобків (в мене вийшло аж 16)))) і поставити в холодильник на півгодини. Розкачуємо тоненько, щоб аж прозоре було і випікаємо на сухій пательні з обох боків. Коржі піднімаються та розслоюються, як і в листковому тісті.
Крем - любий заварний. Я робила пудинговий - вистачило 1 пачки.
На виготовлення цього"шедевра" я витратила рівно годину))) І ще хвилин 40 - настоювався у холодильнику. Для неочікуваних гостей - те, що треба!!!
Смачного!!!

Повідомлення відредагував Pito4ka - 14 лютого 2012 23:42
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Галиночка
14 лютого 2012 22:47
Повідомлення #212


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
пташине молоко просто супер - вже випробували!
Перейти на початок сторінки
Татка
15 лютого 2012 10:37
Повідомлення #213


Молода господинька
  • 34

Репутація: 80
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 210
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 496
Pito4ka, заінтригували рецептом, і методом випікання. Виходить так багато слоїв, мабуть смачно. Дякую за рецепт.

--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
15 лютого 2012 10:46
Повідомлення #214


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Галиночка
Татка
, Дякую за похвалюшку!!!! :3fb:

Спробувала сьогодні ( ввечері не ризикнула смакувати, бо хочеться на дієті посидіти :m05002: )))))). На смак - приємний, м"який тортик. Не буду казати, що один в один з Наполеоном, але від того не менш смачний))) Обов"язково буду готувати ще!!!! А ще цікаво було б додати горішки, чи ягідки з варення!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Tatiana
15 лютого 2012 13:14
Повідомлення #215


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Класний рецепт Наполеона, :winked: як буденний, швидко готується і смачний. І сто відсоткив кращий ніж магазинний.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
19 лютого 2012 10:01
Повідомлення #216


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: Tatiana
. І сто відсоткив кращий ніж магазинний.

Абсолютно погоджуюсь!!! А ще єкономніший))))

Хочу поділитися смачненним рецептом домашнього
Курячого сальтисона



Знайшла цей рецепт на forum.say7., а туди він потрапив з кухарка.ru. Ось така географія)))))
Отже, нам потрібно:
- Курка вагою 1,5-1,8 кг (я брала півтора кг стегенець)
- Желатин 35 гр
- Лаврушка, сіль, чорний та духм»яний перець, травки-приправки (в мене – італійські трави)
- Часник – 3-4 зубчика
А ще нам необхідні – 2 каструлі – побільша і поменша та пластикова 1,5 л. пляшка(в мене – рівненька – від Моршинської)
Курку миємо, знімаємо шкіру, чистимо від жиру. Нарізаємо на шматки. В маленьку каструлю викладаємо м»ясо, посипаємо желатином, сіллю, додаємо перці та лаврушку. Гарненько перемішуємо. Від себе – додала ще грам 100 водички.
У велику каструлю наливаємо води на , зверху ставимо каструлю з м»ясом і вмикаємо великий вогонь. Робимо водяну баню. Як тільки вода закипіла у великій каструлі, зменшуємо вогонь до мінімуму і залишаємо тушитися курку у власному соці на 2-3 години. Якщо вода з нижньої каструлі википатиме – доливаємо.
Готову курку виймаємо , відділяємо від кісток та нарізаємо невеликими шматочками. У бульон витискаємо часник, проціжуємо.
У пляшки відрізаємо верхівку, засипаємо всередину м»ясо та заливаємо бульйоном, накриваємо плівкою або фольгою. Ставимо на ніч до холодильна.
А зранку знімаємо пляшку з готового сальтисончика, нарізаємо і смакуємо!!!!

Для обговорення цього рецепту, прошу ось сюди))))

Повідомлення відредагував Pito4ka - 19 лютого 2012 10:08
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Діна
20 лютого 2012 11:30
Повідомлення #217


Молода господинька
  • 34

Репутація: 26
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 43
Реєстрація: 21.01.2011

ICQ:--

Бали: 304
Pito4ka, несу велике дякі за пиріжки з вишнями! дуже-дуже смачно і просто. зробила висновок, що можна і несолодку начинку класти. тісто одне задоволення - приємно працювати.
Перейти на початок сторінки
Roksolana
28 лютого 2012 02:18
Повідомлення #218


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Pito4ka дякую за рецепт пташиного молока, робила сьогодні, шоколадом непокривала, дівчата прийшли і з кавою зіли :) питали рецепт :)

Повідомлення відредагував Roksolana - 28 лютого 2012 02:18
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
28 лютого 2012 10:34
Повідомлення #219


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Діна
Roksolana

Дуже вдячна вам, дівчатка, що користуєтеся рецептами!!!! Дуже рада, що вам сподобалося!!!! Смакуйте на здоров"я!!!! :a0a: :a0a: :a0a:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
28 лютого 2012 11:44
Повідомлення #220


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Капусняк


За цим рецептом готувала моя мама.
- Бульон м"ясний або овочевий
- картопля
- капуста
- цибуля, морква, солодкий перець
- рис
- томат-паста або томатний сік
- олія для засмажки
- сіль, перець, лаврушка
Нарізаємо картоплю маленькими кубиками, додаємо у киплячий бульон, як знову закипить, кидаємо до кастрюлі трохи тертої сирої моркви та шаткованої цибульки,. Додаємо промитий рис. Капусту тремо на терці і теж до кастрюлі. шаткований перець кидаємо разом з капустою.
Готуємо засмажку - на пательню наливаємо трохи олії і обсмажумо решту цибулі та моркви. Додаємо томат за смаком. Додаємо засмажку до бульону і залишаємо прокипіти 5 хвилин. Солимо, перчимо за смаком.
В нашій родині полюбляють їсти капуснячок з цибулькою або часничком!!!
Смачного!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 15:03

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 53
Гостей: 49
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100