Хочу пригостити вас стравою, яка давно і надовго оселилася на моїй кухні
Маскований під біляш пиріжок!!!!
Трохи завернула з назвою, але й справді схоже))) Рецепт переписала з якогось кулінарного журнала, по-моєму "Люблю готовить"
Рецепт:
1 скл теплої води
пів ст ложки сухих дріждів
1 яйце
1 ст ложка олії
сіль, перець, щіпка цукру
дрібно накришена цибулинка
Борошно - скільки візьме.
Змішати воду й дріджді. В мисці злегка збити яйце з олією, додати сіль, цукор, перець, цибулинку. Доддати розведені дріджді і на борошні замісити тісто. Залишити на півгодини, щоб піднялося і зліпити пиріжки. Обсмажувати на олії.
За начинку - картопля, капуста, м"ясо, яйця варені і тп
Пиріжки виходять дуже смачними, пухкенькими, м"якими і дійсно мають смак, як у біляша))))