Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачна домівка, Смакуймо, бо ми того варті))))))!!!!!!!!!
наталія3105
31 жовтня 2011 16:10
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 232
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 543
Реєстрація: 15.10.2010

ICQ:--

Бали: 701
Вікторія,вітаю з відкриттям власної темки!!! :18e0:
Перейти на початок сторінки
ole4ka
31 жовтня 2011 16:22
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 241
Група: Кондитер
Повідомлень: 669
Реєстрація: 20.11.2010

ICQ:--

Бали: 1247
Вітаю!

--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Перейти на початок сторінки
natalliyas
31 жовтня 2011 17:47
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923

Вітаю, з відкриттям власної темки.

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
31 жовтня 2011 17:57
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163

Вікторія!!!
Вітаю з відкриттям авторської теми!!!
Бажаю море цікавих нових ідей у приготуванні смакоти , багато гостей та шанувальників Твоєї творчості!!
Гарного настрою ,натхнення,затишку на кухоньці!!!



Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 31 жовтня 2011 18:17
Перейти на початок сторінки
Наталочка
31 жовтня 2011 18:16
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 389
Група: Кондитер
Повідомлень: 317
Реєстрація: 3.09.2011

ICQ:--

Бали: 1341
Вітаю з відкриттям своєї кухні. Тут дуже затишно. Успіхів і багато гостей!
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
31 жовтня 2011 19:20
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Любі мої господиньки!!!

Дуже Вам вдячна !!! Неймовірно приємно отримати стільки привітань!!! Маю надію, що Ви вподобаєте страви моєї Смачної домівки!!!


Повідомлення відредагував Pito4ka - 31 жовтня 2011 19:21
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Tatiana
31 жовтня 2011 20:29
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Pito4ka, з відкриттям нової темки. Дуже гарно названа авторська темка. Кулінарних успіхів та натхнення на твоїй кухонці. Вітаю!
Перейти на початок сторінки
Канарейка
31 жовтня 2011 20:46
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Вітаю з відкриттям власної темки!!!!!!!!!!!!! Успіхів в нових починаннях !!!!!!!!!!

Перейти на початок сторінки
Pito4ka
1 листопада 2011 01:03
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Пиріг Сімейний



Тісто: 1ч.л. з гіркою сухих дріжжів розвести в 150 гр води
1 яйце
2ст.л. цукру
пів ч.л. солі
2 ст.л.олії
борошна -скільки візьме
Начинка: : все що є вхолодильнику :smile:
в мене - 1скл.вареного рису, 1 куряче філе, трошки ковбаски вареної, 3 варених яйця, цибулька підсмажена, перець солодкий, різні травки - перчик чорний, хмелі-сунелі, базилік, сіль. Мені начинка здалася трохи сухуватою, тому додала 2ст.л.бульону, в якому варилося філе і 2 ст.л. олійки.
Розкачати тісто прямокутником, викласти половину фаршу, зверху- в рядок- варені яйця, і накрити залишками начинки. Заліпити краї і викласти швом донизу на змащене деко. Дати трохи піднятись і в духовку, хвилин на30-40. Температуру не скажу, бо моя "духовочка-бабуся" вже не пам"ятає що таке термометр... Смачного!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
1 листопада 2011 01:08
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Капуста маринована



- 5 кг капусти- шинкуємо
- 1 кг цибулі - півкільцями
- 1 кг солодкого перця - півкільцями
-0,5 кг моркви - потерти
Додати: 1ст цукру, 150 гр солі, по пів склянки оцту і олії
Все гарненько перемішуємо, складаємо у 2 3-х л.бутлі. Гарненько "втаптуємо". Тримати при кімнатній температурі 5-6 годин, а потім - на холод.
Дівчата, солі можна дати трохи менше, а потім додати за смаком. Цього разу вийшла трохи солонувата, хоча давала рівно за рецептом. Смачного!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 05:51

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100