Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Поради щодо рецептів, окрім випічки
Ірка-Шкірка
8 травня 2010 01:27
Повідомлення #81


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
як акуратно розкачувати коржі на велику бляшку? скільки часу настоювати перемащений торт?

Настоювати краще добу, мінімум ніч - але того мало, залежить від густини крему.
На бляшку розтачую відразу на пергаменті - малюю маркером поля(з протилежної сторони, бо тісто стане кольоровим smile ) і по них розкатую, а потім зайве обрізаю хвилястим ножичком. Печу на 3 - 4 пергаментах - по 2 на раз.
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 травня 2010 08:46
Повідомлення #82


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, Ірочко. Я пекла на форму 26 см, а наступного разу буду пекти на велику бляшку. Дуже вже смачний. Практики набралася аж за 5им коржем feel
ще пару раз спечу--тоді вже "одной левой" зможу штампувати ті коржі wink
Перейти на початок сторінки
gutka
16 травня 2010 11:30
Повідомлення #83


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
спеціально для Натоньки (може вже зпізнилась)

як чистити каштани:
зробити хрестоподібний надріз на шкарлупі маленьким гострим ножем з випуклої сторони і нагрівати каштани на бляшці в духовці при темп.200 гр. до тих пір доки шкарлупка не лопне
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
16 травня 2010 13:32
Повідомлення #84


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нє, не спізнилась))) Ше стоять ті каштани... І оце як лопне шкарлупка, то їх можна їсти? Чи то тоді ше з ними треба шось робити?

А вони смачні взагалі чи ні? smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
gutka
16 травня 2010 13:44
Повідомлення #85


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Натонька
А вони смачні взагалі чи ні?

я ніколи не їла каштанів, але в журналі пише що смачні, фото із журналу burda moden №10 1989 рiк- глазуровані каштани


500г каштанів
1/4 л мясного бульйону
50 г цукру
50 г вершкового масла
Перейти на початок сторінки
gutka
16 травня 2010 13:54
Повідомлення #86


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223

Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
16 травня 2010 14:30
Повідомлення #87


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Глянь, найшла як їх жарити http://ru.geniuscook.com/detskaja-kuhnja/kak-pozharit-kashtany/ ото морока з ними))) Вічно шось куплю, а потім думаю, а шо з тим робити? Там такий комент один смішний lol

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
1 липня 2010 00:07
Повідомлення #88


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Секрети смачних котлет
Перейти на початок сторінки
marynovychss
22 серпня 2010 22:00
Повідомлення #89


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Дівчата підкажіть,як зробити голубий колір.

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
Славочка
13 вересня 2010 09:33
Повідомлення #90


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Підкажіть якусь наливку-лікер-настоянку, щось смачненьке з чорного винограду!!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 09:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100