Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Поради щодо рецептів, окрім випічки
idianka
16 березня 2010 09:34
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Славочка
що можна приготувати з 30ти білків


Ось знайшла у своєму зошиті(правда ще не готувала)
НУГАТ
Збити 6 білків на піну.Зварити сироп з 500г цукру,1скл.води,100г меду,1ст.л.оцту.Піну поставити на водяну баню,до неї вливати гарячий сироп,постійно збиваючи,поки сильно не загусне.До охолодженої піни додати 200г порізаних горіхів,100г родзинок,дрібно посічену цедру.Масу викласти на вафлю,зверху прикласти іншою.
ПТАШИНЕ МОЛОКО
Збити густу піну з білків.Влити в кастрюльку молоко,нехай закипить.Класти ложкою збиту піну на кипляче молоко.Нехай раз завариться з одного боку і з другого боку.Вийняти зварені грудочки і накласти нову піну на молоко.Втерти жовтки з цукром,залляти їх гарячим молоком,влити до зварених грудочок піни,виставити на холод,щоб вистигло, і подати.

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
16 березня 2010 09:43
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Буває таке,що зібралась щось пекти,аж глип-розпушувача нема і в магазин нема коли бігти.Пропоную домашній
ПОРОШОК ДО ПЕЧИВА
3 ч.л. лимонної кислоти,5 ч.л. соди,5 ч.л.борошна,7 ч.л. крохмалю.
Все ретельно перемішати.Використовую за принципом:пакетик 18г=неповна столова ложка або 2 чайні ложки без верху.

Випробувано мною.

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 березня 2010 09:51
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: idianka
НУГАТ

idianka, дякую, щось новеньке. Майже білково-заварний крем. Може без меду зробити? бо цукру там дуже багато. Можна вафлі перемастити таким кремом.
Щодо другого рецепту--то у книгах рецептів називається "сніжки", я вище писала про них, здається. Але там і жовтки треба.
Дякую за домашній порошок до печива. Але там входить мука і крохмаль, може в деяких рецептах бути зайвим. Чи не краще замінити просто содою (гашеною /чи ні), залежно від рецепту?
Перейти на початок сторінки
idianka
16 березня 2010 11:31
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Славочка
мука і крохмаль, може в деяких рецептах бути зайвим.

Ну, не знаю.Я використовувала так,як написано.Не пам'ятаю,щоб він мене підвів smile
А ще зверніть увагу на складники вашого розпушувача.Там якраз входить мука

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 березня 2010 12:32
Повідомлення #75


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Скільки штук мигдалю можна їсти в день? Хто знає?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Valentina
30 квітня 2010 22:47
Повідомлення #76


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Давно шукаю пудинг по магазинах, але марно. Підкажіть, чим його можна замінити ?
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
30 квітня 2010 22:58
Повідомлення #77


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
На базарі можна купити... де всякі желе, порошки для випічки, треба там попитати. То між польськими товарами

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
gutka
1 травня 2010 00:32
Повідомлення #78


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Valentina
Підкажіть, чим його можна замінити ?

якщо замінити буде інший результат
Перейти на початок сторінки
lana
1 травня 2010 07:14
Повідомлення #79


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Valentina
шукаю пудинг по магазинах,

Я заміняла крохмалем + ароматизатор. А тепер знайшла в "Метро", причому
саме Dr.Oetker , про який дізналася тільки тут, на сайті.
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 травня 2010 01:02
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Хто в нас спеціаліст по "Спартаку"? як акуратно розкачувати коржі на велику бляшку? скільки часу настоювати перемащений торт?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 12:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 9
Користувачі: Martinned
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100