А з чого той жир!!))????я давно то чула,що доре на ньому пончики,пиріжки смажити,але страшно!! Думаю розтовстію!!То щось типу смальцю чи що!)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Дівчата! Порадьте, будь-ласка! Минулого року заморозила два кульки вишень. Недавно наткнулася на них в морозилці. А що з ними робити й не знаю... Хотілось би в якийсь пляцок, чи в пиріжки дати, але вони певно дадуть багато соку, коли розмерзнуться. Чи спочатку розморозити?? Щось ніколи з таким справи не мала... Дякую за відповідь!
Яруська, Я в сирник давала заморожені.А до маси треба було то варила(морожені( з цукром трошки так щоб сік випарувався!!Але якщо довго варити розлізуться!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Яруська, я варю кампоти.Впринципі,для того їх і заморожую.Але,так,вишні пускають після розморозки дуже багато соку,то якби надумали шось пекти,то краще попередньо розморозьте і на сито,шоб стекли...Недавно свої теж витягла:зробила млинці з халвою і вишнями....можна спробувати щось спекти або зробити якийсь десерт,нариклад, з сирним кремом....тут,що вам ближче до серця і шлунку лежить
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
я варю кампоти.Впринципі,для того їх і заморожую.Але,так,вишні пускають після розморозки дуже багато соку,то якби надумали шось пекти,то краще попередньо розморозьте і на сито,шоб стекли...Недавно свої теж витягла:зробила млинці з халвою і вишнями....можна спробувати щось спекти або зробити якийсь десерт,нариклад, з сирним кремом....тут,що вам ближче до серця і шлунку лежить
згідна з Христею на всі 100%!!! Я ще киселі люблю варити - згадується садочок ... і літо...
Буває таке,що зібралась щось пекти,аж глип-розпушувача нема і в магазин нема коли бігти.Пропоную домашній ПОРОШОК ДО ПЕЧИВА 3 ч.л. лимонної кислоти,5 ч.л. соди,5 ч.л.борошна,7 ч.л. крохмалю. Все ретельно перемішати.Використовую за принципом:пакетик 18г=неповна столова ложка або 2 чайні ложки без верху.
Випробувано мною.
А на яку кількість муки і скільки цьогоо порошку до печива давати? Бо на різних порошках для печива зазначається різна кількість муки на яку розкаховано пачку розпушувача ?
Відповідь Олечці (Ольці-Парасольці :))))))))))) при засолці оселедців я найчастіше використовую ось цю приправу (хоча користувалася й іншими) Якщо немає вдома приправи- обхожусь лавровим листям, духм"яним перцем і коріандром