Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


23 сторінок 1 2 3 ... 21 22 23 Далі >>
Відповісти
 Поради щодо рецептів, окрім випічки
uliana_y
23 листопада 2011 15:47
Повідомлення #221


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
А з чого той жир!!))????я давно то чула,що доре на ньому пончики,пиріжки смажити,але страшно!! :lol: Думаю розтовстію!!То щось типу смальцю чи що!)

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Яруська
19 березня 2012 16:09
Повідомлення #222


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Дівчата!
Порадьте, будь-ласка! :belay:
Минулого року заморозила два кульки вишень. Недавно наткнулася на них в морозилці. А що з ними робити й не знаю... Хотілось би в якийсь пляцок, чи в пиріжки дати, але вони певно дадуть багато соку, коли розмерзнуться. Чи спочатку розморозити?? Щось ніколи з таким справи не мала...
Дякую за відповідь! :cd:
Перейти на початок сторінки
uliana_y
19 березня 2012 16:16
Повідомлення #223


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Яруська,
Я в сирник давала заморожені.А до маси треба було то варила(морожені( з цукром трошки так щоб сік випарувався!!Але якщо довго варити розлізуться!

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Христя
19 березня 2012 16:18
Повідомлення #224


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Яруська,
я варю кампоти.Впринципі,для того їх і заморожую.Але,так,вишні пускають після розморозки дуже багато соку,то якби надумали шось пекти,то краще попередньо розморозьте і на сито,шоб стекли...Недавно свої теж витягла:зробила млинці з халвою і вишнями....можна спробувати щось спекти або зробити якийсь десерт,нариклад, з сирним кремом....тут,що вам ближче до серця і шлунку лежить :smile:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
19 березня 2012 16:51
Повідомлення #225


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Христя
я варю кампоти.Впринципі,для того їх і заморожую.Але,так,вишні пускають після розморозки дуже багато соку,то якби надумали шось пекти,то краще попередньо розморозьте і на сито,шоб стекли...Недавно свої теж витягла:зробила млинці з халвою і вишнями....можна спробувати щось спекти або зробити якийсь десерт,нариклад, з сирним кремом....тут,що вам ближче до серця і шлунку лежить


згідна з Христею на всі 100%!!!
Я ще киселі люблю варити - згадується садочок :lol: ... і літо...
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
19 січня 2013 18:31
Повідомлення #226


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: idianka
Буває таке,що зібралась щось пекти,аж глип-розпушувача нема і в магазин нема коли бігти.Пропоную домашній
ПОРОШОК ДО ПЕЧИВА
3 ч.л. лимонної кислоти,5 ч.л. соди,5 ч.л.борошна,7 ч.л. крохмалю.
Все ретельно перемішати.Використовую за принципом:пакетик 18г=неповна столова ложка або 2 чайні ложки без верху.

Випробувано мною.



А на яку кількість муки і скільки цьогоо порошку до печива давати?
Бо на різних порошках для печива зазначається різна кількість муки на яку розкаховано пачку розпушувача ?

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
idianka
20 січня 2013 09:04
Повідомлення #227


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: ОЛЕСЯ
А на яку кількість муки і скільки цьогоо порошку до печива давати?

Використовую згідно рецептів, зазвичай, вказано скільки потрібно розпушувача в даному виробі, від цього і відштовхуюсь...

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
lana
3 квітня 2013 07:16
Повідомлення #228


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Відповідь Олечці (Ольці-Парасольці :)))))))))))
при засолці оселедців я найчастіше використовую ось цю приправу (хоча користувалася й іншими) Якщо немає вдома приправи- обхожусь лавровим листям, духм"яним перцем і коріандром

Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
3 квітня 2013 09:08
Повідомлення #229


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
lana,
Дуже-дякую за відповіть,правда такої приправи,я ще не бачила.А якщо добавити приправи для риби -дума також підійде...???? :bully:
Перейти на початок сторінки
Кіра
21 липня 2013 15:14
Повідомлення #230


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452


Ось так я цього року заморозила смородину та абрикосове пюре в силіконовій формі. . зручно розморозити пару таких сердечок і...в торт чи з морозивом!
Перейти на початок сторінки
23 сторінок 1 2 3 ... 21 22 23 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 20:17

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 150
Гостей: 141
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100