Цитата: gutka
я колись придбала укр.виробництва(такі що потрібно варити) і всі разом кинула варити .......все зліпилось до купи і полетіло до смітника, наступну пачку варила кожен пласт окремо
дівчата,їх можна варити й всіх разом,тільки то є спеціальна технологія))Мені мама підказала(вона на даний час в Італії)
В 3-літрову кастрюлю наливаємо 2 літри води і додаємо 200-300 грам олії.В кипячу воду по одному навхрест кладемо листи лазанії і коли вариться можна легенько їх піднімати (відслоюючи один від одного),до готовності їх не доварювати,тільки напів готовність.По одному витягнути і кожен лист положити окремо сушити(щоб підстигли),тоді можна викладати в форму!
А взагалі всі види лазанії можна викладати сирими,тільки тоді потрібно у форму наливати у двічі більше соусу,і залишити її(сиру лазанію)на 1-2 години,щоб вона намокла,така лазанія готується трохи довше ніж відварена!