Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Поради щодо рецептів, окрім випічки
vika
21 жовтня 2010 11:16
Повідомлення #101


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Дівчата, може хтось знає як перевірити муку на придатність для дріжджевого тіста (чи слойоного).
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
2 листопада 2010 15:19
Повідомлення #102


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Вирішила зготувати лазанью,хочу запитатись яке тісто краще брати до неї?саморобне чи куповане? m0554

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Olenochka
2 листопада 2010 15:33
Повідомлення #103


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
lily Я використовую куповане (але добре дивись на пачці бо є 2 види :одні макарони треба варити перед складанням p0714 а інші можна брати прямо з пачки)
Перейти на початок сторінки
gutka
2 листопада 2010 16:22
Повідомлення #104


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
я колись придбала укр.виробництва(такі що потрібно варити) і всі разом кинула варити .......все зліпилось до купи і полетіло до смітника, наступну пачку варила кожен пласт окремо
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
2 листопада 2010 19:42
Повідомлення #105


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: gutka
кожен пласт окремо

Ага, я читала, що окремо тре варити навіть були б домашні.Я тут знайшла в дівчат тісто на лазанью ,то таке простеньке.

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
2 листопада 2010 21:09
Повідомлення #106


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: gutka
я колись придбала укр.виробництва(такі що потрібно варити) і всі разом кинула варити .......все зліпилось до купи і полетіло до смітника, наступну пачку варила кожен пласт окремо

дівчата,їх можна варити й всіх разом,тільки то є спеціальна технологія))Мені мама підказала(вона на даний час в Італії)
В 3-літрову кастрюлю наливаємо 2 літри води і додаємо 200-300 грам олії.В кипячу воду по одному навхрест кладемо листи лазанії і коли вариться можна легенько їх піднімати (відслоюючи один від одного),до готовності їх не доварювати,тільки напів готовність.По одному витягнути і кожен лист положити окремо сушити(щоб підстигли),тоді можна викладати в форму!
А взагалі всі види лазанії можна викладати сирими,тільки тоді потрібно у форму наливати у двічі більше соусу,і залишити її(сиру лазанію)на 1-2 години,щоб вона намокла,така лазанія готується трохи довше ніж відварена!
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 листопада 2010 22:44
Повідомлення #107


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Можна листи лазаньї поскладати в миску, перекладаючи кусочками пергаменту для випічки(щоб не злиплися ) і залити крутим кип'ятком. Листи зм'якнуть, тоді їх використовувати для лазаньї.
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
4 листопада 2010 13:50
Повідомлення #108


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Дівчата!! ніколи я некупляла того тіста до лазаньї!аж сьогодні подивилась, а воно коштує 55 грн за 500 гр wassat капець! незнала ,шо то таке дороге задоволення!то вже краще самому спробувати приготувати! m0554

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
5 листопада 2010 12:15
Повідомлення #109


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
gutka!!а Ви прбували робити саморобне тісто до лазаньї?Там Ларіса давала рецепт його.

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
gutka
5 листопада 2010 18:03
Повідомлення #110


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
LiLu,
ні, я придбала італійського виробництва
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 05:08

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 41
Гостей: 29
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100