Цитата: льоля
хтось має рецепт заквасити капусту з буряком
в нас таку капусту з буряком називають- крижалка -, вона виходить ніжно рожевого кольору з приємним смаком, чоловіки її просто змітають зі стола.
рецепт
1літр води
1стакан цукру(гранчак)
2ст.л. солі\\закип*ятити і додати 1стакан оцту
капусту розрізати на чотири частини, вирізати качан(не сильно щоб не розсипалась) , попарити і перекласти різаними дольками сирого буряка, посипати зверху кмином і залити маринадом(чимось трошка притиснути бо капуста може спливати), дати промаринуватися 2-3 дні у холоді, я замариновую до тижня, бо чим довше вона маринується, тим краща на смак, подавати порізавши на малі дольки і поливши олійкою з часником, виходить дуже смачно, спробуйте