Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


9 сторінок 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Далі >>
Відповісти
 страви з овочів, кабачки, баклажани, капуста і т. д.
lenameln
23 листопада 2011 16:30
Повідомлення #81


Молода господинька
  • 34

Репутація: 371
Група: Кондитер
Повідомлень: 258
Реєстрація: 1.03.2011

ICQ:--

Бали: 553
Фарширований гарбуз.
Для приготування потрібно:
невеличкий гарбуз
1-1,5кг м'яса(на вибір)
1кг печериць
3 цибулини
3 морквини
4-5 помідорів
2-3 перці болгарські
сметана100-150г
олія,спеції(прованські або французькі трави)
Приготування:
гарбуз помити,вирізати біля хвостика отвір у вигляді кришки до каструлі вичистити м'якоть з гарбуза
роздушити 2 головки часнику і 1ст л солі і натерти з середини,залишити на ніч або на кілька годин.
М'ясо ріжемо як на тушкування квадратиками додаємо моркву грубими кружальцями,воду спеції,олію, сметану і тушкуємо до напів готовності.
Цибулю ріжемо кружальцями а печериці на 4 частини і додаємо до м'са, тушкуємо до готовності
Помідори і перець ріжемо великими кусками і тушкуємо у своєму соці
З гарбуза виливаємо сік (він його пустить за ніч) і ставимо пекти на середньому вогні у духовку приблизно на 40хв на тарілці.
Паралельно печемо картоплю і порізаний гарбуз кусками на бляшці(посолити)
З печеного гарбуза вилити сік і заповнити м'ясом,помідорами з перцем,картопею,гарбузом і ще 10хв тушкувати у духовці.
Смачного!
Рецепт моєї знайомої.
Перейти на початок сторінки
lenameln
23 листопада 2011 18:25
Повідомлення #82


Молода господинька
  • 34

Репутація: 371
Група: Кондитер
Повідомлень: 258
Реєстрація: 1.03.2011

ICQ:--

Бали: 553

ent=29546]
Перейти на початок сторінки
Tatiana
23 листопада 2011 18:33
Повідомлення #83


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Який, гарний, запашний фарширований гарбуз. Начинка - смакота!
Перейти на початок сторінки
Soni
23 листопада 2011 19:29
Повідомлення #84


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: lenameln
Фарширований гарбуз.

Ото смакотаааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
lenameln
23 листопада 2011 20:12
Повідомлення #85


Молода господинька
  • 34

Репутація: 371
Група: Кондитер
Повідомлень: 258
Реєстрація: 1.03.2011

ICQ:--

Бали: 553
Soni,моя улюблена страва!
Перейти на початок сторінки
наталька
23 листопада 2011 22:51
Повідомлення #86


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Цитата: льоля
хтось має рецепт заквасити капусту з буряком

в нас таку капусту з буряком називають- крижалка -, вона виходить ніжно рожевого кольору з приємним смаком, чоловіки її просто змітають зі стола.
рецепт
1літр води
1стакан цукру(гранчак)
2ст.л. солі\\закип*ятити і додати 1стакан оцту
капусту розрізати на чотири частини, вирізати качан(не сильно щоб не розсипалась) , попарити і перекласти різаними дольками сирого буряка, посипати зверху кмином і залити маринадом(чимось трошка притиснути бо капуста може спливати), дати промаринуватися 2-3 дні у холоді, я замариновую до тижня, бо чим довше вона маринується, тим краща на смак, подавати порізавши на малі дольки і поливши олійкою з часником, виходить дуже смачно, спробуйте :smile:

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
julechka
10 жовтня 2012 23:47
Повідомлення #87


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:


перці помити, дуже добре протерти, щоб не шкварчали, потім в кастрюльку влити десь 200 грам олії, добре було б якби казанок був чавунним таким, стареньким , але я смажила на сковорідці. Нагріти олію, покласти перці, смажити з усіх можливих боків на середньому вогні до того часу, поки не побачите, що шкірочка легко злазить з перцю (їсти його треба, знімаючи ту шкірочку), найкраще подавати з картопляним пюре. Смачного!!!!
Перейти на початок сторінки
oksana d
28 жовтня 2012 20:08
Повідомлення #88


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Буряки тушені в сметані із селерою і морквою

Перейти на початок сторінки
Klimi
13 квітня 2015 16:31
Повідомлення #89


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: BANNED
Повідомлень: 6
Реєстрація: 13.04.2015

ICQ:--

Бали: 72
Я дуже люблю мариновані кабачки!
Перейти на початок сторінки
9 сторінок 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 15:05

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 75
Гостей: 58
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100