Кабачки з яйцем і майонезомдосить простий рецепт, страва гарно виглядатиме на столі.
Інгредієнти:
2 середніх кабачка;
3 яйця;
Олія;
Борошно;
1 зубчик часника;
Майонез;
Сіль, перець;
Петрушка;
Приготування:
1. Кабачки ріжемо середніми кільцями, солимо, обмакуємо в борошні і смажимо на олії до готовності з двох сторін;
2. Відварюємо яйця. Жовтки відділяємо від білків;
3. Часник видавлюємо через прес, ріжемо петрушку;
4. На плоску тарілку першим слоєм викладаємо підсмажені кабачки, на кожне колечко кладемо трошки часника, зверху посипаємо тертим білком, перчимо, і повторюємо слой;
5. Зверху кабачки поливаємо майонезом від середини до країв, посипаємо тертими жовтками і прикрашаємо страву петрушкою.
Смачного!)
Рецепт знайшла на lady.tochka.net