Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 страви з овочів, кабачки, баклажани, капуста і т. д.
Яринка
27 листопада 2009 14:40
Повідомлення #11


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
Уляночко ! Спробуй, має сподобатись.
Перейти на початок сторінки
Яринка
7 грудня 2009 16:04
Повідомлення #12


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
Начинка з гарбуза
Гарбуз
Яблука
Родзинки
Масло вершк
Цукор
кориця (можна не давати)

Габуз та яблука потерти на крупно.На сковоідці розпустити масло .Додати гарбуз.Коли він майже готовий даєте яблука, потім родзинки.Псипаєте цукром за смаком ,корицею.Ще потушкували та охолодили.Гарна начинка на пироги .а мої діти так їсти полюбляли
Запіканка з гарбуза
Гарбуз
Масло верш-50 гр
Яйце- 4 шт
Крупа мана- 3 ст л
Сир домашній -200 гр
Сік та цедра одного лимона
Цукор-0.5 ст

Гарбуз потерти ,на маслі протушити,Охолодити. Добавити сир,манку,лимон.
Яйця взбити з цукром та легенько ввести в гарбуз.Пекти в духовкі при 180-40 хв
Ікра з гарбуза
Ця страва майже кожен день у мене на столі.

Гарбуз натерти на терці. Смажити на олії кубиками цибулю ,додати гарбуз ,хай тушкується. потім мілко натерту моркву,тушкувати.Потім я даю аджику .За смаком сіль. Зелень .Швидко та смачно
Перейти на початок сторінки
уляночка
7 грудня 2009 17:40
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Яринка, супер рецепти bully !!! Дякую!!! Завтра буде запіканка wink
Перейти на початок сторінки
Славочка
10 березня 2010 21:41
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Фарширований перець

Перейти на початок сторінки
lana
16 березня 2010 07:33
Повідомлення #15


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Голубці овочеві
1л кип*яченої охолодженої води
+ по 1 склянці олії, оцту, цукру
вичавити 1 головку часнику
2 ст. лож. солі
+7-8 натертих на корейську тертку морквин
Усе це перемішати і залишити на кілька годин.
Тим часом листя капусти пробланширувати , як на звичайні голубці.
Моркву виловити , скрутити голубці, як зазвичай, начиняючи їх промаринованою морквою, і скласти їх у маринад з-під моркви.Через 3-4 доби - у вас смачна закуска.
Перейти на початок сторінки
gutka
16 березня 2010 08:54
Повідомлення #16


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: lana
Голубці овочеві

це шось смачненьке, люблю пікантне, тож записала до блокноту, моя мама робила схожі, але десь загубила рецепт... вона до морковки додавала трішки квашеної капусти
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 березня 2010 09:45
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: lana
Голубці овочеві

це як крижавки, правда? у мене ще соком буряка зафарбовуються, робляться маленькими, як пальчики, і під гніт.
Перейти на початок сторінки
lana
16 березня 2010 10:11
Повідомлення #18


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Славочка
у мене ще соком буряка зафарбовуються

Я не знаю, що то крижавки. але цікаво, як зафарбовують? Славочко, напишіть будь-ласка.
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 березня 2010 10:48
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
lana
Я фарширую половинки капустяних листків вже заправленою морквою по-корейськи, формуючи маленькі голубчики. Потім складаю їх шарами в глибшу миску разом з бурячком, нарізаним пластинками чи смужками. Заливаю маринадом: на 1л теплої води 1 ст.л. солі, цукру до смаку,трохи оцту, пару зубців вичавленого часнику. кладу зверху гніт--і в тепле місце для заквашування на 2-3 дні. Потім зберігати в холоді.

Якщо нема часу бавитися з фаршируванням, то просто невеличкі капустинки ріжу начетверо і так заквашую. Часом коли готую голубці, залишаються самі серединки капусти, їх туди ж.
Смачного!
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
12 червня 2010 18:22
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415



Фаршировані кабачки та помідори
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 20:00

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 139
Гостей: 128
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100