Начинка з гарбуза Гарбуз Яблука Родзинки Масло вершк Цукор кориця (можна не давати)
Габуз та яблука потерти на крупно.На сковоідці розпустити масло .Додати гарбуз.Коли він майже готовий даєте яблука, потім родзинки.Псипаєте цукром за смаком ,корицею.Ще потушкували та охолодили.Гарна начинка на пироги .а мої діти так їсти полюбляли Запіканка з гарбуза Гарбуз Масло верш-50 гр Яйце- 4 шт Крупа мана- 3 ст л Сир домашній -200 гр Сік та цедра одного лимона Цукор-0.5 ст
Гарбуз потерти ,на маслі протушити,Охолодити. Добавити сир,манку,лимон. Яйця взбити з цукром та легенько ввести в гарбуз.Пекти в духовкі при 180-40 хв Ікра з гарбуза Ця страва майже кожен день у мене на столі.
Гарбуз натерти на терці. Смажити на олії кубиками цибулю ,додати гарбуз ,хай тушкується. потім мілко натерту моркву,тушкувати.Потім я даю аджику .За смаком сіль. Зелень .Швидко та смачно
Голубці овочеві 1л кип*яченої охолодженої води + по 1 склянці олії, оцту, цукру вичавити 1 головку часнику 2 ст. лож. солі +7-8 натертих на корейську тертку морквин Усе це перемішати і залишити на кілька годин. Тим часом листя капусти пробланширувати , як на звичайні голубці. Моркву виловити , скрутити голубці, як зазвичай, начиняючи їх промаринованою морквою, і скласти їх у маринад з-під моркви.Через 3-4 доби - у вас смачна закуска.
це шось смачненьке, люблю пікантне, тож записала до блокноту, моя мама робила схожі, але десь загубила рецепт... вона до морковки додавала трішки квашеної капусти
lana Я фарширую половинки капустяних листків вже заправленою морквою по-корейськи, формуючи маленькі голубчики. Потім складаю їх шарами в глибшу миску разом з бурячком, нарізаним пластинками чи смужками. Заливаю маринадом: на 1л теплої води 1 ст.л. солі, цукру до смаку,трохи оцту, пару зубців вичавленого часнику. кладу зверху гніт--і в тепле місце для заквашування на 2-3 дні. Потім зберігати в холоді.
Якщо нема часу бавитися з фаршируванням, то просто невеличкі капустинки ріжу начетверо і так заквашую. Часом коли готую голубці, залишаються самі серединки капусти, їх туди ж. Смачного!