Велике дякую за відгуки і плюсики Спробуйте приготувати, я дуже задоволена, що знайшла такий варіант приготування цвітної капусти
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Хтось називає їх оладками (є рецепт Татіки на сайті, може, прогавила ще чийсь), хтось котлетками, але то не має значення. Я їх просто обожнюю. Коли починається сезон кабачат, то навіть наших котів не виженеш з кухні! Як готую їх я: 2-3 молодих кабачка почистити, якщо вже є зернята- видалити, натерти або змолоти ( терті подобаються більше), посолити, добре віджати. Вичавити пару зубків часнику, додати 2-3 цибулини, дрібно покришені і підсмажені, ложку приправи до м"яса, 3 яйця, 3 стол. лож. муки або вівсяних пластівців. Розмішати до однорідної маси. Смажити .
Ланочко, я обожнюю подібні оладки (все таки для мене це оладки:)), але я також, як і Пушинка, додаю туди картоплю. Виходять такі собі деруни з кабачками :) тепер дуже хочу попробувати такі оладки за Вашим рецептом, дякую
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
рецептів насправді є дуже багато і кожен робить його по своєму. Ось і мій варіант:
ось так він має викладатись, але я вигрузила все гуртом, на смак думаю викладка не впливає.
Потрібно:
2 баклажани 2 кабачки 4-5 помідорів (вони мають бути, в мене не було) 2-3 м"ясистих перців 1 велика цибулина 1 пачка масла 2 морквини 300 гр шампіньйонів, фасолі шпарагівки (то я вже від себе додала) сіль перець часник
Приготування
Все нарізати кільцями і покласти в посудину для тушкування. Посолити, поперчити, додати душений часник. Накрити кришкою і в духовку тушкувати 1,5 години.
Три середні баклажани, один помідор, одна велика цибулина, фарш м'ясний (приблизно 300 гр, можна й більше), майонез, два-три зубочки часнику, сіль, перець, трави за вашим смаком.
Баклажани нарізати кружальцями, або навскіс, посолити. Коли пустять сік, стиснути. Цибулю порізати півкільцями, потім ще на половину. Посолити, трошки пом'яти руками, перемішати з майонезом, залишити на деякий час. Помідор порізати тоненькими скибочками. У форму для запікання наливаємо олію, викладаємо шар баклажанів, змащуємо майонезом. Розмащуємо фарш (звичайно - посолений і поперчений за смаком, я ще додала трохи молока). На фарш - цибульку з майонезом. Знову - баклажани, і чергуємо шари. Перед останнім шаром баклажанів викладаємо скибки помідорки, я притрусила їх базиліком і майораном. Викладаємо на верх баклажани, змащуємо майонезом і - відправляємо в духовку нагріту приблизно до 200 градусів. Потім температуру знижуємо. Запікати близько години. Перед кінцем запікання ще раз змащуємо верх запіканки майонезом із часником та посипаємо тертим сиром. Вийшла смакота!