Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 страви з овочів, кабачки, баклажани, капуста і т. д.
Natalyadiva
11 вересня 2010 03:21
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Думаю, що смачно! winked
Перейти на початок сторінки
Solka
12 вересня 2010 22:25
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Lana, Natalyadiva - дякую! 1f7

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
idianka
23 жовтня 2010 20:05
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259



--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
lana
20 грудня 2010 19:39
Повідомлення #54


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Капустяні котлети
рецепт моєї мами

Капусту порізати великими шматками, проварити, віджати, змолоти, додати сіль, перець, підсмажену цибулю,трішки муки, можна яйце. Посмажити оладки. Викласти на тарілки( 5-6 штук).Залити підливкою: Підсмажити на олії цибулю, додати ложку з верхом муки, підсмажити до золотистого, додати томат( я надаю перевагу соку), посолити, поперчити, +лавровий листок. Смажити до загустіння. Викласти на котлетки. Смакує і гарячим, і (як на мене) ще більше- холодними. Хто куштує вперше, допитується, що це за риба?
Перейти на початок сторінки
Олюся
20 грудня 2010 22:00
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
lana, цікавий рецепт. Треба попробувати обов'язково.

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
21 грудня 2010 10:29
Повідомлення #56


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Ланочко!Я вже собі зберегла рецепт! smile

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
bazilik
11 лютого 2011 14:41
Повідомлення #57


Одна така...
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
:feel: боже скільки я всього незнала)) дівчата а є тема з пістними стравами? скоро піст, шукаю все що можна приготувати
Перейти на початок сторінки
idianka
28 лютого 2011 12:32
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259



--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
4 березня 2011 18:39
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
апетитна квасолька я такої ще не їла варто приготувати
Перейти на початок сторінки
Solka
17 червня 2011 17:34
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цвітна капуста по-італійськи

Потрібно:
1 цвітна капуста;
2 цибулини;
3 помідори;
3 ст. л. маргарини;
100 г твердого сиру;
1 зубчик часника;
прованські трави;
кріп;
сіль, перець;
Приготування:
Суцвіття капусти опускаємо у кип'яток на 5 хвилин (вода має бути соленою). Воду зливаємо та залишаємо капусту остудитись. Тим часом дрібно нарізаємо цибулю, смажимо її на маргарині. Помідори опускаємо в кип'яток та знімаємо шкірку. Помідори дрібно нарізаємо та додаємо до цибулі, солимо, перчимо, додаємо спеції, видавлюємо часник та пошатковний кріп. Все гарно перемішуємо. Форму для випікання змащуємо маслом, викладаємо капусту, заливаємо її овочевою масою та зверху посипаємо тертим сиром. Страву випікаємо 15-20 хв. при температурі 180 гр.

Смачного! Страву знайшла на сайті cookorama.net

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 20:21

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 149
Гостей: 139
Користувачі: FrancisNorse
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100