сирна нарізкабутерброди звичайнізакусочні рулети: тигровий(зправа), лісна поляна(зліва)
Рулет тигровий:
-4яйця
-2ст.л. борошна
-2ст.л. крохмалю
-100г. майонезу
-зелень
-100г.оливок
-200г.плавленого сирка(такий,щоб можна було намазати,питу Янтар,Звенигора)
-200-300г. нарізаної червоної або масляної риби
Змішати яйця,борошно,крохмаль,майонез,приправити.Частину яєць змішати з зеленню. Тісто вилити на застелену папером протвень, виложити те тісто,що з зеленню,маленькими купками в хаотичному порядку, типу повторюючи розкраску тигра.Оливки порізати на тонкі кружечки і повторити процедуру як з тістом з зеленню.Рулет запікати 7-10хв. при темп. 180-200.Готовий тісто витягнути та скрутити рулетом.Коли вистигне,помалу розкрутити та змазати сиром,виложити рибку,скрутити назад у плівку і відправити у холодильник принаймі на 3 год.
Рулет"Лісова поляна"-500-600г. броколі(в мене було менше)
-4яйця
-3ст.л. борошна
-0.5ч.л. розрихлювача
-сіль.
-400г.грибів
-200г. відварного курячого філе
-2моркви-потерти
-2цибулі - порізати
-приправи,2-3 ст. л. майонезу.
Броколі відварити,перемолоти в блендері,додати всі інші інгредієнти,викласти у протвень та запікати 15хв.
Гриби обсмажити з цибулею та морквою, потім змолоти у блендері разом з відварною куркою,приправити,додати майонез.Цією сумішшю змазати рулет,згорнути,обмотати плівкою та відправити у холодильник на 3год.