Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 На кухні у Христини
Solka
17 серпня 2011 19:43
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: Христя
Китайський маринад для шашлика

Цитата: Христя
Спаржа з беконом на грилі

Мені дуже сподобалось меню до пікніка! Оригінальні і смачні рецепти! Мабуть після таких страв всі були ситі і щасливі :smile:

Повідомлення відредагував Solka - 17 серпня 2011 19:44
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Марія Процків
18 серпня 2011 11:06
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
ммм все таке смачненьке
баунті-це щось, мабуть спробую!!!
Дякую за РЕЦЕПТИКИ :3fb:

Повідомлення відредагував Марія Процків - 18 серпня 2011 11:07
Перейти на початок сторінки
Христя
18 серпня 2011 14:54
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
lana,
Solka,
Марія Процків,
Дякую за гарні відгуки!!!!!!!!

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
18 серпня 2011 14:55
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
lana,
Solka,
Марія Процків,дякую за гарні відгуки!!!

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
18 серпня 2011 15:25
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Дівчата,сьогодні приготувала запіканку і закохалася в неї....навіть,свекруха,яка ніколи не хвалить,сказала:"ммммм....як смачно")))) Спішу з вами поділитися цим рецептом....
ідею взяла в Насті Скрипкіної

Запіканка з баклажанами під соусом Бешамель



Нам потрібно:
-500г. фаршу(на ваш смак.у мене свинний)
-300г.спагетті
-3 середніх баклажани
-1велика морквина
-1 велика цибулина
-600г.помідорів
-150г.твердого сиру
-приправи

Соус:
-50г.масла
-3 ст.л. борошна
-075.л. молока

-сіль,перець
-мускатний горіх

Баклажани помити,порізати кубиками,посолити,залишити на 30хв.
Готуємо соус а-ля "Болоньєзе":
На олії обсмажити порізану цибулю та потерту моркву.Додати фарш,посолити,поперчити,додати приправ(за бажанням)Потушкувати хвилинок 10.Потім додати потерті на терці або у блендері 300г.помідорів та ще протушити 5хв.

Баклажани сцідити,промити,підсмажити на олії та приправити.Потім додати решту помідорів(порізаних на кубики)

Спагетті зварити до напівготовності у посоленій воді

Готуємо соус Бешамель:
масло розтопити на сковорідці,додати борошно,ретельно вимішати.Потім тоненькою струйкою порційно вливати молоко,при тому ретельно помішуючи вінчиком.Тут головне,щоб не утворилося згустків.Додати сіль,перець,на кінчику ножа мускатного горіха і готувати,поки соус не загусне.

На дно форми викладаємо соус "болоньєзе",тобто фарш



потім соус Бешамель.Він має повнітю покрити фарш.


Далі викладаємо макарони


на них- соус,який у вас залишився


Потім баклажани


І все це затираємо сиром


і ставимо запікатися в духовку на 25-30хв. при t 200
Смакота!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повідомлення відредагував Христя - 20 серпня 2011 00:41
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
utya
19 серпня 2011 12:07
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Христина, у тебе все таке смачне!!! Я навіть не знаю з чого починати готовити.. Все хочу спробувати :tongue:

Ще одне маленьке запитання.... а форма якої величини має бути???

Повідомлення відредагував utya - 19 серпня 2011 12:47
Перейти на початок сторінки
Христя
20 серпня 2011 00:39
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: utya
Христина, у тебе все таке смачне!!! Я навіть не знаю з чого починати готовити.. Все хочу спробувати
Валя,дякую за теплі слова!!!!! Сподіваюся,тобі щось пригодиться та сподобається!!!
Цитата: utya
Ще одне маленьке запитання.... а форма якої величини має бути???

В мене форма розміром35*25.Але,думаю,це не принципово.Можна робити навіть порційно,у глечиках.....буде навіть ефектно!Удачі і смачного!!!!! :a0a:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
23 серпня 2011 11:50
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Не знаю,як вам,та інколи мені так хочеться фаст-фудівської їжі....та коли задумуюсь,з чого вона приготовлена,бажання на деякий час зникає...Тому я і вирішила влаштувати собі Мак-Даналдс вдома :smile: Вийшло смачніше в 100раз!!!!!

Чізбургер по-домашньому



Нам потрібно:
-булочка бутербродна
-котлета говяжа
-помідор
-салата
-маринований або солений огірок
-сир бутербродний скибками
-цибуля
-майонез,кетчуп,чірчиця


Котлета:
-500г.говяжого фаршу
-5ст.л. панірувальних сухарів
-1 яйце
-2 зубці часнику
-спеції

Всі інгредієнти змішати та посмажити котлети круглої форми та за розміром булочки.З даної порції виходить 7-8 котлет.





Помідори та огірок ріжемо скибками,цибулю кільцями.Булочку розрізаємо навпіл та обсмажуємо розрізану сторону до золотистого кольору на сковороді.Потім змазуємо майонезом(у мене соус"Папрік")На нижню частинку викладаємо салату,цибулю(якщо не любите,можна не давати).Котлету змазати гірчицею,положити 2 скибки сиру та відправити на декілька секунд в мікрохвильову(щоб сир розтопився).Потім котлету з сиром виложити на цибулю,далі змазати сир кетчупом,виложити огірки,помідори, і верхню частину булочки.І смакуємо....... :amam:



P.S.Якщо не давати сиру,то вийде у вас гамбургер! :smile: теж смачно!

Повідомлення відредагував Христя - 24 серпня 2011 17:20
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
23 серпня 2011 12:07
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Дуже смачний,простий та елементарний у приготуванні напій.Мій малючок його дуже любить.

Лимонад




нам потрібно:
-3 л. води
-1.5 -2 скл. цукру( в мене 1.5скл.)
-2 лимони


Воду з цукром закипятити,додати порізані лимони і дати настоятися 8годин. Чим довше буде настоюватися,тим насиченіший буде смак. Я завжди його роблю ввечері,зранку вже можна пити.І ще одне, якщо вам не подоба ється гіркуватий смак,тоді лимони потрібно почистити та вийняти кісточки. Я завжди 1чищу,інший- ні....виходить "золота серединка" :smile:
Дуже добре втамовує спрагу,якщо додати льоду! Смачного!!!!

Повідомлення відредагував Христя - 23 серпня 2011 12:57
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
23 серпня 2011 12:33
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Вітамінний, легкий,смачний і, що найголовніше, дуже швидкий в приготуванні супчик!

Швидкий літній суп




на 3-літрову каструлю нам потрібно:
-3 картоплини
-1 невеличка морквина
-трішки капусти
-жменя замороженого зеленрго горошку
-жменя замороженої шпарагової квасолі
-1 помідор
-цибуля
-зелень
для ситності додаємо молочну ковбасу або сосиски та жменю макоронів для супу.


В каструльку порізати картоплю,моркву та капусту,довести до кипіння.Потім кинути горошок,квасолю,помідор,ковбасу.Приправити.Готувати ще 15 хв.На сковорідці підсмажити цибульку та додати у суп.В кінці додати жменю макаронів та порізану зелень.Дати покипіти 3хв. і можна подавати на стіл!

P.S.В мене є макарони,які дуже швидко готуються,3 хв.,якщо ви використовуєте звичайні, то їх потрібно відправити варитися швидше.

Повідомлення відредагував Христя - 23 серпня 2011 12:36
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 03:38

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100