Пропоную вашій увазі мої улюблені шоколадні батончики.Усім любителям кокосу сюди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Баунті
Нам потрібно:-
200мл.вершків(20%)
-200г.кокосової стружки
-150г.масла
-100-120г.цукру(на ваш смак)
-300г. шоколаду(в ідеалі - молочного)
Готуємо батончики:На малому вогні розтопити масло,цукор та вершки,але не кип"ятити. Знімаємо з вогню. Додаємо кокосову стружку і все ретально перемішуємо.На форму постелити фольгу або харчову плівку і викласти масу.Поставити у холодильник на годину( я ставила у морозилку.так швидше)
Достаємо масу з холодильника(морозилки) і ріжемо як справжні батончики,закруглюючи гострі кути.В мене вийшло 12 батончиків
і тепер ставимо у холодильник вже на ніч(або у морозилку на 3-4 год.)
Готуємо глазур:Шоколад викласти у посудину,долити пару ложечок олії та поставити у мікрохвильову на 30секунд.Шоколад повинен розтопитися.Добре розмішати з олією...Якщо глазур вам здається загустою,можете сміливо додати ще олії.
Тепер заглазуруємо нашу кокосову масу.
По одній штуці брала зморозилки(щоб не розтопилися) і насаджувала на зубочистку.
Спочатку верх і боки.Положити застигати( я клала на фольгу).Шоколад дуже класно і швидко застигає.Потім прямо рукою брала і глазурувала низ.Виходить дуже швидко і класно.Таку прцедуру повторити зі всіма батончиками. Готові цукерки тримати у холодильнику.
P.S.1)Обов"язково під масу стелити плівку або фольгу,тоді заморожені батончити легко знімаються і не ламаються.
2)Коли збиратиметесь вже глазурувати свої батончики,важливо,щоб вони були щойно з холодильника(морозилки),тоді шоколад швидко застигає.
СМАЧНОГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!