Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 На кухні у Христини
Ірка-Шкірка
12 серпня 2011 10:53
Повідомлення #31


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Христя
Закусочний пиріг від Юлії Висоцької


Ооооо, яка смакота :winked: !!!
Перейти на початок сторінки
vika
12 серпня 2011 12:50
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Цитата: Христя
Закусочний пиріг від Юлії Висоцької

Дуже апетно!!!!
Перейти на початок сторінки
Канарейка
12 серпня 2011 13:16
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Цитата: Христя
Закусочний пиріг від Юлії Висоцької



Смачний пиріг, я теж люблю цю дамочку, вона вміє класно готувати, буду й до тебе заходити,
до речі ти вже банош готувала ?
Перейти на початок сторінки
Христя
12 серпня 2011 16:05
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Ірка-Шкірка,
vika,
Канарейка,ніколи не була в Італії, але от смак мені здається дуже відображає їхню кухню)
Цитата: Канарейка
до речі ти вже банош готувала ?

Ще не готувала, бо якось сметанки стільки не назбиралось....Коли свекруха не пожаліє невістці і привезе, я приготую точно. :smile: Я собі пам"ятаю, що перша страва на приготування - банош! Обов"язково відзвітую! :smile:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Yatsan
12 серпня 2011 18:59
Повідомлення #35


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Вітаю з відкриттям власної темки!!!!
Перейти на початок сторінки
боженка
12 серпня 2011 21:43
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Цитата: Христя
Закусочний пиріг від Юлії Висоцької

дуже апетитний,це ніби вегетиріанська піца,смакота!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Христя
12 серпня 2011 22:55
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: боженка
дуже апетитний,це ніби вегетиріанська піца,смакота!!!!!!

ага......тільки якщо такий вегетеріанець попадеться,як мій кум, то навіть таке не підійде :sad: Він в мене навіть молочного не їсть іфету само-собою....хіба без неї....ото я маю все мороки,коли він приїжджає :lol: Добре хоч,що він аж у Києві :lol: ото я "добра" кума :smile:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
15 серпня 2011 18:41
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Пропоную вашій увазі мої улюблені шоколадні батончики.Усім любителям кокосу сюди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smile:
Баунті





Нам потрібно:
-200мл.вершків(20%)
-200г.кокосової стружки
-150г.масла
-100-120г.цукру(на ваш смак)
-300г. шоколаду(в ідеалі - молочного)


Готуємо батончики:
На малому вогні розтопити масло,цукор та вершки,але не кип"ятити. Знімаємо з вогню. Додаємо кокосову стружку і все ретально перемішуємо.На форму постелити фольгу або харчову плівку і викласти масу.Поставити у холодильник на годину( я ставила у морозилку.так швидше)
Достаємо масу з холодильника(морозилки) і ріжемо як справжні батончики,закруглюючи гострі кути.В мене вийшло 12 батончиківі тепер ставимо у холодильник вже на ніч(або у морозилку на 3-4 год.)
Готуємо глазур:
Шоколад викласти у посудину,долити пару ложечок олії та поставити у мікрохвильову на 30секунд.Шоколад повинен розтопитися.Добре розмішати з олією...Якщо глазур вам здається загустою,можете сміливо додати ще олії.

Тепер заглазуруємо нашу кокосову масу.
По одній штуці брала зморозилки(щоб не розтопилися) і насаджувала на зубочистку.

Спочатку верх і боки.Положити застигати( я клала на фольгу).Шоколад дуже класно і швидко застигає.Потім прямо рукою брала і глазурувала низ.Виходить дуже швидко і класно.Таку прцедуру повторити зі всіма батончиками. Готові цукерки тримати у холодильнику.

P.S.1)Обов"язково під масу стелити плівку або фольгу,тоді заморожені батончити легко знімаються і не ламаються.
2)Коли збиратиметесь вже глазурувати свої батончики,важливо,щоб вони були щойно з холодильника(морозилки),тоді шоколад швидко застигає.
СМАЧНОГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повідомлення відредагував Христя - 17 серпня 2011 11:38
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Soni
15 серпня 2011 18:57
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Баунті, оце смакота, супер, дякую за рецептик
Перейти на початок сторінки
utya
15 серпня 2011 19:17
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Супер Баунті!!! Тре спробувати... мій чоловік дуже Кокос любить :)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 14:10

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100