Пропоную вам рецепт просто суууууууууперського пирога...Навіть мій чоловік,для якого з"їсти шматок торта - багато коштує,радується,коли я його печу.
Дуже ніжний,шоколадно-вершковий смак...його можна їсти і їсти....Рецепт взяла з форуму say7. Дівчата,дуже реомендую його спробувати
Тарт з грушами та шоколадом
Нам потрібно:Тісто:-200г масла або маргарину
-3ст.л. цукру
-1яйце
-дрібка солі
-3-4ст.л.холодної води
-близько 2стаканів борошна
Начинка:-150-200г. шоколаду
-6-7 шт. добрих груш
-400мл. вершків 20%
-3яйця
-цукор,ванілін - до смакуМасло кімнатної температури порізати кубиком,змішати з яйцем,цукром,сіллю.Додати воду та борошно,замісити м"яке тісто. Поставити у холодильник на 30хв.
Потім викласти тісто у форму та зробити високі бортики. На дно потерти шоколад.Груші очистити від шкірки,порізати скибками та гарно виложити на шоколад. Яйця збити злегка в піну,додати вершки,цукор,ванілін,ще раз злегка збити.Вершками залити наші груші. Випікати у розігрітій до 180 духовці близько 40хв., доки вершки добре не стягнуться.
P.S. -Рекомендую використовувати магазинні яйця,щоб при випіканні заливка мала гарний вершковий колір,а не була схожа на омлет
(за рахунок жовтків)
-Вершки можна використовувати і 15%,але тоді пиріг прийдеться довше пропекти,треба буде слідкувати за тістом,щоб не перепеклося.З 10% вершками точно нічого не вийде - перевірено на собі
- І якщо ви не хочете,щоб шоколад трішки всплив наверх,тоді груші потрібно викладати щільно. Мені особисто,більше подобається,як шоколад трішки спливає...
Смачного!!!!!!!!!!!!!!!!!!