Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 На кухні у Христини
Свєтік
7 вересня 2011 11:05
Повідомлення #131


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
Цитата: Христя
Суп з баклажанами та сирними кульками


Цитата: Христя
Гаряча закуска в батоні

Цитата: Христя

Нутелла

Все таке апетитне!

Повідомлення відредагував Свєтік - 7 вересня 2011 11:05
Перейти на початок сторінки
Христя
7 вересня 2011 11:24
Повідомлення #132


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Natalyadiva,
Свєтік,
Дівчатка дякую за теплі відгуки!!!!!


Повідомлення відредагував Христя - 7 вересня 2011 11:24
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
7 вересня 2011 11:37
Повідомлення #133


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Вже переглянула,що рецептів майонезу у нас більше,ніж достатньо. Але вчора вперше спробувала зробити майонез вдома,рецепт взяла з інструкції до кухонного комбайну :lol: він виявився традиційним :smile: ядже задоволена,бо майонез вийшов смачним,густим,а головне - його можна дати дитині і спати спокійно :smile: Америку не відкрию,але напишу,як готувала

Майонез




Нам потрібно:
-2яйця
-2ст.л. лимонного соку
-1ч.л.гірчиці
-добра щіпка солі,цукру
-250мл. олії


Найголовніше,щоб усі продукти були оної температури.Отже,в блендер розбити яйця,додати усе,крім олії,збити на маленькій швидкості декілька секунд,потім збільшити швидкість до максимальної та маленькою струйкою влити олію.Збивати ще декілька хвилин(в мене десь було хв. 3) Вихід - 400мл.

Повідомлення відредагував Христя - 8 вересня 2011 09:48
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
7 вересня 2011 11:55
Повідомлення #134


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: Христя
Майонез



капут, не знаю навіть що стказати. В мене ніколи він не получається, а так хочеться домашненького щоб знати що ти там поклала. І як ти кажеш - спати спокійно.
Перейти на початок сторінки
Христя
7 вересня 2011 12:18
Повідомлення #135


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Пропоную вам рецепт просто суууууууууперського пирога...Навіть мій чоловік,для якого з"їсти шматок торта - багато коштує,радується,коли я його печу. :smile: Дуже ніжний,шоколадно-вершковий смак...його можна їсти і їсти....Рецепт взяла з форуму say7. Дівчата,дуже реомендую його спробувати

Тарт з грушами та шоколадом





Нам потрібно:

Тісто:
-200г масла або маргарину
-3ст.л. цукру
-1яйце
-дрібка солі
-3-4ст.л.холодної води
-близько 2стаканів борошна

Начинка:
-150-200г. шоколаду
-6-7 шт. добрих груш
-400мл. вершків 20%
-3яйця
-цукор,ванілін - до смаку


Масло кімнатної температури порізати кубиком,змішати з яйцем,цукром,сіллю.Додати воду та борошно,замісити м"яке тісто. Поставити у холодильник на 30хв.
Потім викласти тісто у форму та зробити високі бортики. На дно потерти шоколад.Груші очистити від шкірки,порізати скибками та гарно виложити на шоколад. Яйця збити злегка в піну,додати вершки,цукор,ванілін,ще раз злегка збити.Вершками залити наші груші. Випікати у розігрітій до 180 духовці близько 40хв., доки вершки добре не стягнуться.

P.S. -Рекомендую використовувати магазинні яйця,щоб при випіканні заливка мала гарний вершковий колір,а не була схожа на омлет :lol: (за рахунок жовтків)
-Вершки можна використовувати і 15%,але тоді пиріг прийдеться довше пропекти,треба буде слідкувати за тістом,щоб не перепеклося.З 10% вершками точно нічого не вийде - перевірено на собі :sad:
- І якщо ви не хочете,щоб шоколад трішки всплив наверх,тоді груші потрібно викладати щільно. Мені особисто,більше подобається,як шоколад трішки спливає...



Смачного!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повідомлення відредагував Христя - 5 жовтня 2012 23:15
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
7 вересня 2011 12:24
Повідомлення #136


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: Пушинка
В мене ніколи він не получається

я спочатку теж не думала,що вийде,але мені заканало з першого разу :smile:
Цитата: Пушинка
а так хочеться домашненького щоб знати що ти там поклала
теж мені,проблему знайшла... Заходиш до мене - і робимо тобі хоч ціле відро того майонезу:lol:

Повідомлення відредагував Христя - 7 вересня 2011 16:49
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
боженка
7 вересня 2011 13:37
Повідомлення #137


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Цитата: Христя
Пиріг з грушами та шоколадом

Христя твій пиріг ну просто смакота,видно відразу,що дуже ніжний! :1f7:
Перейти на початок сторінки
мімоза
7 вересня 2011 14:00
Повідомлення #138


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Христинко, дуже люблю заходити до Вас на кухоньку, бо все дуже смачне і оригінальне. Дякую! Так продовжуйте!
Перейти на початок сторінки
oksenya75
7 вересня 2011 14:42
Повідомлення #139


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Грушевий пиріг дійсно чУдний!!!! Обов"язково спробую ближчим часом!!!!!

А щодо майонезу, то я особисто боюсь сирих яєць - всякі сальмонелли і т. д. можуть в них бути.
Перейти на початок сторінки
Яруська
7 вересня 2011 14:47
Повідомлення #140


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: oksenya75
А щодо майонезу, то я особисто боюсь сирих яєць - всякі сальмонелли і т. д. можуть в них бути.

Я також хотіла запитати - домашні яйця безпечніші, чи гарантії нема? :fellow: Десь читала, що для майонезу в домашніх умовах краще використовувати перепелині яйця.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 08:59

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100