Фруктова прослойка: [b]-1.5кг.персиків(будь-яких ягід чи фруктів) -1 п.желатину -цукор(за смаком) [/b] Сир перемолоти на м"ясорубці 2 рази,додати цукор,ванілін,крохмаль,борошно,жовтки,шоколад.Все гарно вимішати.В кінці додати взбиті в піну білки та ще раз легко вимішати. Випікати на кулінарному пергаменті близько 45хв.Вийняти з духовки та дати повністю охолонути
В блендері збити персики,додати(якщо потрібно)цукор та ванілін. Желатин залити водою(я даю 70-100мл на 25г. желатину),дати набухнути.Потім розпустити та влити у пюре,добре вимішати або збити у блендері.
Холодний сирник гострим великим ножем повздовж розрізати на 2 рівні частини.,Викласти у форму(у мене тортівниця),застелену харчовою плівкою,перший сирний корж,на нього половину фруктового пюре,потім знову корж та пюре.Готовий сирник поставити у холодильник до повного застигання,а краще на ніч.
P.S. Сирник можна і не розрізати,а просто на нього вилити зверху все пюре.
Смачного!!!!!!!!!!!!!
Повідомлення відредагував Христя - 1 листопада 2011 10:04
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Вчора з батьками виїзджали на природу,шашличок.І зовсім випадково згадала закуску для пікніка,яку готувала Висоцька. Це дуже зручно готувати навіть на природі(навіть краще).Та оскільки у нас був лише мангал та не було ришітки,я це зробила вдома у духовці. Дівчатка,не зважаючи на усю простоту у приготуванні - закуска - те,що треба!!!!!!!
Закуска з печеними перцями та бринзою
Нам потрібно: -батон,багет,булочка - усе,що вам хочеться( в мене була булочка,як на хот-дог) -перець болгарський -часник -пертушка -оливкова олія -прованські трави(або будь-які,на ваш смак) -сіль -бринза( в ідеалі- моцарелла,але в нас її нема,приходиться викручуватися ,думаю,підійде і фета)
Перець запекти,відправити у поліетиленовий пакет,зняти шкірку.,очистити від серединки та розділити на шматочки.Батон порізати(якщо булочка - розрізати на двоє) та підсушити до хрумкості.Якщо на вогні - то до гарного золотистого кольору) Часник подрібнити,додати солі та добре все це разом перетерти(так часник найкраще віддає усі свої аромати).Потім додаємо подрібнену петрушку та олію.добре вимішуєм.Даємо настоятися трішки.
Скибку ароматного батону чи булочки змазуємо часниковою олією,викладаємо перець,солемо,щедро посипаємо травками та викладаємо наш сир.Просто смакота!!!!!!!!!!!
Повідомлення відредагував Христя - 5 вересня 2011 15:46
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Інколи буває,засиділась у подруги або на Дрімфуді,та й не побачила,що вже скоро чоловік на порозі буде,а вечері нема Ото треба щось придумати,щоб і швидко,і смачно,і ситно! Що може бути швидшим та ситнішим за оладки?!!! але наш тато, солодкого майже не їсть,тому приходиться експерементувати.Ось,що в мене вийшло.
Молоко,яйця,соду,борошно та сіль змішати,додати порізані кубиком перець,помідор,ковбасу та сир.Добре перемішати та спекти оладки. Готуємо соус: часничок пропускаєм через часникодавку,додаємо подрібнений кріп,сіль,сметану.Все змішуємо.Подаємо до оладок. Смачного!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Христинка, у Тебе тут стільки нової смакоти, а головне смачної! Не мала змоги заходити пару днів, і тут бачу, що пропустила безліч нових страв - закуски неповторні, дуже цікаві ідеї! А сирник королівський, я б таким пів дня насолоджувалась!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: