Христя а ти пекла тільки з грушами чи можна замінити іншими фруктами ?
пекла лише з грушами, і то - чим самачнішими вони були - тим смачніший виходив пиріг не знаю,чи можна замінити іншими фруктами,хіба яблуками. Просто грушки якраз створені для цього пирога - в поєднанні з шоколадом і вершками - сама ніжність.....Воно то замінити можна,але це вже мабуть,буде зовсім інший пиріг
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Solka, Irenka,дівчатка гарно дякую!!!! Буду просто щаслива,якщо вам прийдеться до душі якийс рецепт!!!!!!!!!!
Це Тобі величезне дякую за чудові ідеї, рецепти дуже пригодяться, в Тебе все дуже смачне і апетитне! Коли побачила пиріг з грушами, ледве не впала з крісла - вигляд приголомшує, насправді, фото де видно розрізаний пиріг надзвичайне! Дуже хотіла б спробувати О, домашній майонез це супер, але його краще готувати блендером, у мене на жаль зараз не має, а коли збиваю міксером - виходить рідким
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
о...так! блендер - то сила!!!!я тепер це зрозуміла
+1000, ще з ним можна готувати ТАКІ смачні коктейлі, ням-ням! П.С. вкотре готую лимонад - всім дуже подобається, ще раз дякую
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: