Дорога Ластівко! Щиро вітаю Вас з Днем Народження! Бажаю Вам міцного здоров'я, благополуччя, море гарних та яскравих вражень! Ви красива, молода жінка, сповнені оптимізмом та життєрадістю, тож залишайтесь завжди такою, якою Ви є!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Ластівко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я хочу побажати вам,щоб ваш оптимізм та любов до життя ніколи не зникала!!!!!!!!!!!!!Залишайтеся такою завжди!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Не знаю що тут у мене вийшло...але спробуйте... хочу сказати (тицьніть тут)
і просто пісенька для вас тицьнути ще раз Вибачайте за якість і звук, хвилювалась може?
я просто від Ваших пісень і Вашого звернення зворушена до глибини душі І хоча на превеликий жаль із Вами не знайома,але прослухавши це, таке враження що знаюсь із Вами вже багато років. Ви надзвичайно душевна та щира Жінка, Бажаю Вам завжди такою залишатись і маю надію що колись буду мати нагоду в реальному житті познайомитись із Вами. Здоров"я Вам міцного-міцного
Дорога Ластівко! Приєднуюсь до привітань. Будьте завжди такою ж життєрадісною, доброю, загадковою і дорогою. Нехай Бог дарує багато днів для здійснення задуманих планів та мрій і Ангел-хранитель завжди буде поруч. І щоб ми могли "чути" Ваш щебіт кожен день.
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
kristi_sk, так це ж минулого року було, а цього року я на рік підросла(чогось тепер вже в ширину). Щиро дякую мої любі подруженьки! Ви для мене сьогодні зробили свято! Стільки дзвінків, побажань і кожне особливо-зворушливе. Ото Лануся наговорила мені купу золота телефоном, а я йду додому і думаю: якби то не забути все сказане, а вона - молодчинка - сюди кинула.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, ВІТАЮ!!!!!!!Будьте,завжди такі позитивні,особливі,неповторні!!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Ластівочко, люба!!! Щойно почула Ваш голос - ото таким і уявляла!!!! Вже вся клівіатура в мене мокра, та носом шморгаю!!! Дякую Вам, що Ви як промінчик світла, даєте надію на краще, бо читаючи Ваші дописи, розумієш, що інакше і бути не може!!!! Дякую долі, що "познайомила" мене з Вами!!! Дякую Вам, що Ви є!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Ластівочко, люба!!! Щойно почула Ваш голос - ото таким і уявляла!!!! Вже вся клівіатура в мене мокра, та носом шморгаю!!! Дякую Вам, що Ви як промінчик світла, даєте надію на краще, бо читаючи Ваші дописи, розумієш, що інакше і бути не може!!!! Дякую долі, що "познайомила" мене з Вами!!! Дякую Вам, що Ви є!!!
дякую)))то ж минулого року....а цього ? а цього року вже відео якесь тре запускати
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого