Прийміть найкращі щирі побажання І гарячий наш палкий привіт, Хай це хороше тепле привітання Звучить для вас ще добру сотню літ. Онуки ростуть, а лице молодіє Хай роки ідуть, а чоло не сивіє Хай серце не знає плачів і розлуки Хай радість приносять Вам діти й онуки. Бажаєм прожити у силі й здоров’ї Ще многії літа й щасливої долі!
Незабутніх вражень, щасливих подій, Здійснення задумів, втілення мрій! Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє, Справджуються завжди заповітні мрії. Хай палають в серці почуття високі, А доля дарує повні щастям роки. з днем народження!!!!!
Дякую всім тим, хто мене привітав зі святом. Щиро вдячна! За привітання, за поради, за побажання. !! Дякую всім, хто мене в цей день не забув!! Дякую усім, хто обмежується вітаннями раз в рік під шаблон, просто накидавши картинок з інету. Дякую і тим, хто привітав у приват. Також, дякую всім тим, хто хотів, але не привітав, або просто забув, чи повстидався. Неважливо. Я теж вас люблю і поважаю. Ще раз дякую!!! Ви мені потрібні!!! Дай Бог, щоб Ваша хата не знала ні дохтора, ні адвоката!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
У цей святковий світлий день, Коли настав Ваш ювілей, Ми щиро Вас вітаємо, Добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, Хай Бог дасть щастя на путі, Хай світла, радісна дорога Щасливо стелиться в житті ! Тож не старійте і не знайте В житті ні смутку, ані бід, У серці молодість плекайте, Живіть до ста щасливих літ! Бажаємо світлої радості й сили, Ласкавої долі, добра і тепла, Щоб ласку Вам слало небесне світило, Здоров’ям наповнила рідна земля Прийшла до тебе ця знаменна дата В калиновім намисті літ Слова найкращі хочем передати Низький і щирий шлем привіт! З днем народження!!!!