А во! Пам"ятають мене люди))) Щиро дякую за привітання, такі маненькі сюрпризи роблять наше життя кольоровим.... Зрання встала, зробила собі зачіску , марафет і просто насолоджуюсь цим днем. ніц не святкую бо пара днів посту лишилось, гульки будуть на свята. (хоч-не-хоч, а є зять, сват, внучка, то мусить бабуля трошки підметушитись)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дорога Ластівочко!! Щиро вітаю з Днем народження!! Хай життя буде радісним,щасливим,багатим на приємні події та досягнення. Будь завжди молодою,коханою і єдиною,неповторною і необхідною. Хай Тебе завжди зігріває любов і щирість близьких та рідних людей! Зорепаду здійснення бажань ,море квітів,компліментів та поцілунків,-від усього серця бажаю Тобі!!
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ. Хай Бог вам пошле літа щасливі і рівну стрічку сонячних доріг. Нехай удача на життєвій ниві, неначе килим, стелиться до ніг. Хай радість буде на роботі і вдома, Хай серце незнає невдачі і втоми. Здоров'я вам, щастя на довгі-довгі роки!
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.