З днем народження вітаю, Від всього серця я бажаю Щастя, радості, добра, Здоров’я, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай посміхається життя, Та буде кращим майбуття
Від усього серця Вам бажаю Здоров’я, затишку, тепла! Хай гарний настрій розквітає, Щоб в серці молодість жила. Бажаю Вам снаги і сили, Щоб був щасливим кожен день, Щоб до 100 років Ви раділи, Вітанням люблячих людей!
Щоб горе і смуток ваш дім обминали, Щоб сонечко ясне завжди вам сіяло. Щоб були здорові, щоб були щасливі І років багато – багато прожили. Хай Господь вас оберігає Від зла, хвороби і журби, А Матір Божа добро посилає Сьогодні, завжди, на віки.
cool-birthday.com Нeхай цвiтуть пiд небом синьооким Ще довго-довго днi й лiта, А тиха радість чиста i висока, Щоденно хай до хати заверта. Бажаємо здоровя, сонця у зенiтi, Любовi, доброти i щастя повен дiм, Нехай у серцi розкошує лiто І соняхом квiтує золотим. Хай постiйний успiх, Радiсть i достаток Сиплються до Вас, немов вишневий цвiт. Хай життевий досвiд творить з буднiв свята, А Господь дарує довгих-довгих лiт.
Скільки років тобі не питаєм Хай зозуля рахує в гаю, Ми із тими літами вітаєм, Що постукали в душу твою. Те бажаєм, що щастям звуть люди Хай усмішка не сходить з лиця, Хай життя твоє піснею буде, А цій пісні не буде кінця. Хай над тобою небо голубіє, Не знають втоми руки золоті Душа нехай ніколи не старіє А серце не втрачає доброти.
Ластівочко!!!Наша пташко!!!!Душа нашого сайту!!!Хочеться так багато вам сьогодні всього побажати!А ще більше хочеться,щоб це все збулося,щоб всі ці сьогоднішні побажання не були пустими словами,а стали частиною вашого життя!!! Я не буду бажати чогось чарівного і нереального,я хочу побажати звичайних буденних чеснот,які так необхідні кожній людині в повсякленному житті!!!Я бажаю,щоб ніколи не зламав вас вітер безнадіїї! Щоб вашу хату оминали хвороби,неспокій,чорна заздрість і нечисті люди!!!Щоб вас цінили і любили ваші рідні і друзі і тішилися,що у них є така Ластівочка-стимулятор життя!!!Щоб ваші донечки кожної хвилини дякували Богу за золоту і найкращу в світі матусю!Щоб звання матуся вже нарешті переросло в звання БАБУСЯ!!!Щоб кожен день ,який би він не був,попри всякі поразки і труднощі,дарував вам хоч пару таких щасливих хвилин заради яких хочеться стати з колін і іти далі!!!І нехай ваша енергія і ентузіазм не залишає вас ніколи,а допомагає долати всі перешкоди в житті!!!Будьте ЗДОРОВОЮ,будьте ЩАСЛИВОЮ,будьте ВЕСЕЛОЮ,одним словом-ЗАЛИШАЙТЕСЬ ТАКОЮ,ЯК ВИ Є!!!!СИЛЬНО-СИЛЬНО ОБНІМАЮ І МІЦНО ЦЬОМАЮ!!!! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЛАСТІВОЧКО!!!
В день урочистої дати Щиро хочу побажати Щастя, радості, спокою І цвісти завжди весною. Роки хай повільно йдуть, Щоки ружами цвітуть, Хай лишається натура І спортивная фігура. Щоб ніколи не хворіли, Щоб Вас крижі не боліли, Щоб здорові груди мали, Не кашляли й лиш співали. Добре їли, мало пили, І до праці мали сили!