Наша мила і люба, Ластівочка, найкраща у світі, Бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, І щоб завжди здоров'я у тебе було. Щоб смутку не знала, ми просимо долі, Добра тобі й радості, Ластівочко, доволі. Бо людям для щастя багато не треба - Сімейного затишку й мирного неба.
Вночі середи, 4 січня, із Землі можна буде спостерігати перший у 2012 році зорепад.
Метеорний дощ, який дістав назву квадрантіди, падатиме три ночі поспіль, і буде дуже рясний - астрономи обіцяють по 120 летючих зір щогодини, йдеться в сюжеті ТСН.
Найкраще зорепад буде видно з 11-ї вечора до світанку.
Загалом же в новому році можна буде спостерігати 18 метеорних потоків.
Як відомо, за народним повір'ям, якщо побачити зірку, що падає, і загадати бажання – воно обов'язково здійсниться.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дорога, мила і люба Ластівочка! Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні Твоє День народження, Бажаю,щоб Сонце Тебе зігрівало, Люди - усмішку Тобі дарували, Природа здоров'я Тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики ,дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!! З Днем народження Тебе ми вітаєм, І бажаєм на всі літа: Будь такою, як ми Тебе знаєм, Добра, ніжна і всім дорога. Хай і щастя, і сонця вітрила, Мчать Твій човен до тої землі, Де панує лиш радості сила, Де збуваються мрії усі!!! * * *
Поздоровляю з Днем Народження !!! Святковим розмаїттям Хай буде все життя, Казковим довголіттям Серед краси й добра. Радістю розквітчає Прекрасну кожну мить, Здоров’ям наділяє, Щастям благословить![/i]
Шановна дорога імениниця Ластівка. І я хочу приєднатися до всіх привітань, які ви отримали з нагоди Дня Народження. Бажаю, щоб були здорові, багаті, завзяті до роботи. щоб життя дорувала багато приємних моментів, щоб реалізували всі плани зі свого блокноту і не тільки, і щоб ніколи вас не покидав оптимізм, гарний настрій, щоб написали ще цілу купу таких зрозумілих, людяних ластівчиних нотаток. ЗІ СВЯТОМ.
--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Прошу спочатку до столу! Найщиріші вітання з Днем народження чарівній, милій , мудрій, добросердечній, люблячій і турботливій жіночці нехай жіноче щастя квітне веселково, і хай лунає скрізь привітне слово, хай Бог благословляє Вашу долю, і вбереже Вас від розчарування і болю. Достатку, щастя, радості й любові, родині Вашій в доброму здоров’ї. Цілую!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!