Ластівочко, мила наша Ластівочко! Ти , мов та весняна пташка, приносиш людям тепло, пробуджуєш наші душі, сповнюєш їх життєдайним сяйвом. Поряд з тобою весело, затишно, надійно. Хай буде завжди невичерпною криниця твоєї душі, хай тебе оточують тільки чуйні люди ( бо маєш вразливе серце), хай радість оселиться у твоїм домі НАЗАВЖДИ , а стіни його наповняться голосами внуків( тільки це -справжня таблетка радості!) Щастя тобі рясного й здоров’я міцного.Хай ніколи не плаче твоє серце і не болить ні за чим голова . Будь завжди таким енерджайзером, як ти є нині!!! Я вірю в те, що випадкових зустрічей не буває. І якщо ми тут усі зустрілися, то так мало статися! З росиці тобі й з водиці!!! Многая літа…
Дорога наша і люба Ластівочко! Всією своєю душею вітаю Тебе з Днем народження! Від усього серця Тобі бажаю Здоров’я, затишку, тепла! Хай гарний настрій розквітає, Щоб в серці молодість жила. Бажаю я Тобі снаги і сили, Щоб був щасливим кожен день, Щоб до 100 років Ти раділа, Вітанням люблячих людей! Хай Тобі завжди посміхається доля, Несуть тільки радість з собою роки, Хай щастя й здоров'я не зрадять ніколи, Хай збудуться мрії, бажання й думки. Снаги трудової - без ліку, Пошани й добра - від людей, Щасливого й довгого віку Бажаю Тобі у цей день!!!!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дорога Ластівочко,приєднуючись до всього вище сказаного хочу додати:
Нехай соловейко Вам співає, Цвіте калина у саду, Лелека щастя принесе, Зозуля сто літ накує. Нехай Вам сонечко сміється, Усе в житті легко дається, А доля світлою хай буде, Щоб поважали завжди люди. І друзі хай не забувають, І в усьому й завжди допомагають!
Нехай кожна мить буде повна надії і нехай пощастить здійснити усі свої мрії! Удачі, натхнення й духовного росту, Хай буде в житті усе легко та просто!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Шановна, люба Ластівка! Вітаю Вас з Днем народження! Від душі бажаю міцного здоров'я, удачі, злагоди і затишку у сім'ї, щирих і вірних друзів, невичерпної енергії, здійснення мрій, теплих і приємних зустрічей.
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Люба моя ! Я так вдячна долі, що нам довелось зустрітись і познайомитись! Я вже стала замічати за собою - немає дня, щоб я про тебе не думала! Вітаю тебе.
Нехай все в тебе збувається-що задумала, бадьорого настрою, творчого натхнення, міцного здоров"я всій твоїй родині, успіхів, добробуту,миру і злагоди в сім"ї, добрих зятів і багато онуків.
Переходимо до неофіційної частини: починаємо приміряти подарунки
Готувати щось на стіл
Мріяти і гуляти
Бажаю тобі, щоб твій день народження відбувся на цілковитому позитиві!