Незабутніх вражень, щасливих подій, Здійснення задумів, втілення мрій! Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє, Справджуються завжди заповітні мрії. Хай палають в серці почуття високі, А доля дарує повні щастям роки.
ЛАСТІВОЧКО! і я приєднуюсь до всіх привітань!!! Здоровя вам, божого благословіння,успіху у всьому...залишайтеся такою як ви є- веселою, щирою, життерадісною.
Дорога наша Ластівонько, від усього серця вітаю Вас з Днем народження!!!!
Нехай дороги стеляться крилато, Будуть чисті, рівні як струна. І добро не оминає хату, Як не оминає світ весна. Хай здоров'я, радість і достаток, Сиплються не мов вишневий цвіт Хай малює доля з буднів свято, І дарує Вам багато літ!
Дорога Ластівко щиро вітаю з Днем народження!! Хай у житті Вашім завжди буде літо, А якщо осінь, то тільки золота. Нехай у гості їдуть завжди діти, Хай сміх і радість на подвір'ї не стиха! Нехай рясні дощі несуть для Вас здоров'я, Проміння сонячне торкає за вуста. Хай діти і онуки зігріють Вас любов'ю, Бажаю довгого й щасливого життя!
о, а во....вітають мене...Це ж тре не спати вночі, раненько, щоб сказати теплі слова...Милі мої дівчатоньки, щиро дякую вам усім! Чогось від учора хлюпаю носом - отримала вітання від мами. Так написати може лише людина, яка приймає тебе усю і завжди такою як ти є і яка прощає тобі усе...Чогось перегортую відучора листки свого життя, і яскраві і сумні, дякую Богові, що жива і усі мої рідні, і ловлю себе на думці: йолки-палки, коли ж то стільки років махнуло, ніби ж і не жила ще? і в той же час свідома, що у мене ще купа незроблених справ: дівки не віддані, ремонт в коридорі,Волошкину доню маю побачити, в Карлівку обіцялась припертись і в Ужгород, на свята здибатись з Марусею, і Катрусею (наш тернопільський гурт само собою)...ну і ще багато всього (десь маю в блокноті записане) Так сталось, що д.н. завжди на піст припадає, на останні дні, то ж не святкую ніколи, а завжди переношу на 7-8, а так як цього року якась там кругла дата, кабаки всі закриті то буду напевно десь 14 святкувати. Кажу до донечок своїх, що замовте мені пісню: "50 - не привід для печалі..", а вони кажуть, що замовлять "18 мне уже и целуй меня везде, увози за сто морей..." Нині зробила собі вихідний - зробила манікюрчик, зачіску і забила на все:) А ще дякую всім вам за привітання, а своїй "донечці" Марійці Sonі дякую за вранішній дзвіночок. Ага, зацікавились чого донечка? Бо на нашій здибанці вона час від часу мамою кликала, казала що я на неї схожа (тішусь з того) Так що вітайте хто з тим що 50 не привід для печалі, а хто з тим що восемнадцать мне уже. Люблю вас усіх дуже!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Шановна Ластівко! Від щирого серця вітаю Вас зі святом Перш за все бажаю міцного здоров"я і щоб завжди у вас було багато тієї життєрадісної енергії,яка присутня,мабуть у вашій душі постійно:особисто ми не знайомі,але, читаючи ваші оповідання,ця енергія відчувається через монітор. Також бажаю достатку у всьому-матеріальному,духовному,і щоб поряд завжди були дорогі серцю люди. ВІТАЮ!!!
Ластівочко, вітаю Вас з Днем народження!!!! Ви надзвичайно світла, добра і чуйна людина. Бог наділив Вас багатьма талантами, які Ви успішно демонструєте на нашому форумі. Я дуже щаслива, що познайомилась з Вами (сподіваюсь, колись і реально зустрінемось, а не лише у віртуалі). І хочу побажати Вам зберігати і надалі свій оптимізм, веселу вдачу і Ваші таланти!!!!! З Днем народження!!!!
Вітаю! Шановна Ластівочка! Прийми щиросердечні вітання! Ми пишаємося тим, що у нас такий голова профкому. Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров"я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених земними радощами років. Живіть довго, в щасті, благополуччі та при доброму здоров"ї!