Нічого е пізно!!1Можете вітати ще скільки завгодно -це, що не кажіть - приємно. Я ще нині таскала могорич на роботу. Задовбалась, якщо чесно. Та й здоровля нема геть з тими святами.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
нема в мене депресняк...хай-но попустить трохи то вже тоді...
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дорогa Лaстівочко !!! Ваш прекрасний ювілей Позбирав усіх гостей, Друзів теж прийшло багато, Вам здоров'я побажати. І в роботі і в труді Ви, неначе молоді, Тож дозвольте в цеє свято Гараздів Вам побажати, Нехай квітне ваша нива, Доля буде в Вас щаслива, Чарку вип'єм ми за Вас, І цілуєм мільйон раз.
///A це презентик...
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Дорого ЛАСТІВОЧКО!!!! З ЮВІЛЕЄМ!!!! Через барвисті далі знову й знову Летять літа в минуле, мов пісні. Та не про них сьогодні йтиме мова, Бо ці рядки занадто вже тісні. Шляхи років... Мов казка, ніби сонце. Що побажать в римованих речах? Щоб в вашім небі вічно сяло сонце І молодість світилася в очах! Скупі слова і літер цих паліччя... Що зичим ще? З'ясується само... Чекайте нас на 120-річчя, Все для застілля ми принесемо!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Вітаю! Хай радість Вам життя дарує, Щоб посміхались Ви весь час, Любов і злагода панує, Й достаток повниться щораз, Щоб Ви добра мали багато, А доля квітла, наче сад, І щоб на Вас із неба падав Лише щасливий зорепад!
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...