Дорога Ластівочко!Якби не прочитала цю частинку речення то мабуть не наважилась би написати.Життєвий вир закрутив мене з родиною січнем місяцем цьогорічним і я промайнула повз таку гарну подію на сайті.Хочу перепросити і можливо розсмішити, з таким запізнення точно ніхто з днем народження не вітає. .Я хочу висловити слова поваги до вас як до чудової людини ,яка стала подругою для господинь dreamfood . А коли прослухала минулорічний запис вашого звернення до дівчат ніби познайомилась ближче і уже по-іншому читаються усі ваші коментарі та дописи.Нехай Господь благословить вас на повні радості, тепла та хороших звершень щасливі роки життя.Ця пісня для вас..Ці квіти для вас.. В дарунок вірші Галини Гордасевич які дарую вам і всім дівчаточкам дрімфуду!!) ІСТОРІЯ ЖІНКИ Жіноча доля - це любов, А жінка в світ приходить для любові. Любити маму - поки ще мала, Любити ляльку - тільки підросла, А коли вперше вийшла за поріг - Любити небо і м'який моріг, Дім батьківський і квіти чорноброві, Бо жінка в світ приходить для любові!
Росла вона, росла її любов, Росли її бажання і надії. І от приходять роки молодії, І по землі вона не йде - несеться, Сторожко прислухаючись до серця, Що в дзвоні міст, чи шелесті дібров Підкаже їй: прийшла твоя любов!
Це ж та любов, що перша і остання! Такої ще ні в кого не було! До неї підступить не сміє зло! Вона твоя, лишень твоя! Тобі її на сотню років стане! Це ж та любов, що перша і остання.
І відшумів весільний водограй. Та знову - як же світу не радіти! Коли народжуються в тебе діти! І ночі всі недоспані — дарма, Коли воно лепече вперше: "ма", І ти свята, і в серці в тебе рай — Хоч відшумів весільний водограй. І хоч пливуть літа ... літа... .літа...
І хоч пливуть літа... літа... літа... Але якби все те почати знов, Адже той борщ щоденний - то любов, Сорочка, чисто випрана — любов, І ночі, що не спала ти — любов, І квіти , що посіяла — любов. Вся Україна - то твоя любов! Все так було б, якби почати знов. Жіноча доля в світі - це любов.
а во....оце то сюприз, нічого мене не розсмішило, а навпаки...я ж сентиментальна і не казатиму я нічого про сльозу...Дякую дуже і про ластівчину пісню і про вірша....А виявляється я не розказувала як відсвяткувала, обіцяла і забулась...от куряча пам"ять Треба виправлятись. Дякую дуже Ксенічко тобі, дай Боже тобі і твоїм ідним здоровля і спокю, Нехай благословить вас Бог
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівочко!!Прийміть і мої щирі вітання в день народження!! Бажаю пісень, що лиш весна співає, І музики, що награють ліси. І квітів тих, що раз лиш розквітають, І повні пригорщі любові та краси. Хай квітнуть в добрі і здоровї літа, Поріг оминають незгоди й біда, Хай весну приносять лебедині крила, А Матір Божа дасть здоровя й сили.