Ото прийшла з роботи, за традицією заглянула на хвильку сюди, а тут мене ще вітають Дякую дівчатоньки, але якось незручно почуваюсь, бо я така як усі. Ну так, буваю іноді доброю, коли мітла стоїть в кутку, а мудрість? та мудрість закладена з народження у кожній жінці, ви до своїх донечок придивіться - це ж у нас в генах закладено! Але приймати привітання завжди класно, тому тішусь з кожного написаного слова і потім на ничку перечитую собі. Вчергове дякую Натоньці і Андрієві за цю, ними створену спільноту, що нас познайомила і здружила
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
а мудрість? та мудрість закладена з народження у кожній жінці,
Ластівко,мудрість звичайно закладена у кожному,та з роками,з набутим досвідом,вона ще більше проявляється.Моя бабуся,каже так,чим більше людина пережила,тим мудрішою вона стає надалі. Вибачайте,що не в тему!
Дорога наша Ластівочка !!! Сердечно вітаю тебе з твоїм ювілеєм !!! Бажаю душі твоїй ніколи не сумувати, бо коли сумуєш ти, то погано всім, хто любить тебе , бажаю тобі ніколи не хворіти, тому що ми любимо тебе, бажаю щоб в тебе все було добре, як ти сама бажаєш, та хай збуваються всі твої мрії !!! А це тобі подарунок, може буде нам де розгулятись на наступній здибанці !
Наташка, моя подружко, дякую тобі. З кожним роком твої подарунки все шикарніші Якби мені такої дачі то вже ніц би й не хотіла, хіба ще якогось там мачо з опахалом позаду. Всфі чатівки тільки б там і проводили, причому відпрошуватись у чоловіків потрібно було б дня на три. А я собі все думаю чого то ти не вітаєш, хотіла вже подзвонити і сама впом"янутись .
Цитата: наталія3105
Моя бабуся,каже так,чим більше людина пережила,тим мудрішою вона стає надалі. Вибачайте,що не в тему!
дякую Наталочко, чого це не в тему? На свята можна трошка повидєлувацція, ми ж трошки не в тему, пра?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Мої дорогі тернопільські дівчатка(Нетіку, ти давно вже тернопільська), щиро дякую і зворушена до сліз за ваш сюрприз. Сказати, що була шокована - нічого не сказати...нехай трошки відійду від святкувань і розкажу детально що і як було, але дуже хотілось би знати хто ініціатор?
здається вже всім могоричі повиставляла, повидєлуватись у мене вийшло , бо вже тиждень як колеги по роботі обговорюють меню (все завдяки вам). розповідь напишу трошки пізніше