250 г муки 3 яйця сіль 125 г вершкового масла 4 помідори 250 г цуккині 2 ст. л. оливкового масла 200 г цибулі 1 зубчик часнику 2 ст. подрібненої петрушки 100 г тертого сиру 5 ст. л. вершків 150 г сметани мелений перець, паприка 1 ч. л. душиці
250 г знежиреного сиру 250 г муки 250 г вершкового масла 1 цибулина 2 ст. л. рослинної олії 2 ст. л. сметани 250 г моркви 250 г цукіні перець 1 білок 1 жовток
Для начинки: 3 ч. л. яблучного желе або сливового повидла 500 г слив 50 г вершкового масла 2-3 ст. л. цукрового піску 1 ч. л. кориці 40 г мигдалевої стружки