250 г знежиреного сиру
250 г муки
250 г вершкового масла
1 цибулина
2 ст. л. рослинної олії
2 ст. л. сметани
250 г моркви
250 г цукіні
перець
1 білок
1 жовток
З муки, сиру, вершкового масла з додаванням солі, замісити тісто. Накрити кришкою і поставити на 30 хвилин в холодильник. Цибулю порубати і пожарити на олії. Овочі натерти на терці, додати до цибулі і смажити 10 хвилин. Додати сметану і поперчити.
Тісто розкатити і розрізти на 25 квадратиків (8*8 см). На кожен квадратик викласти начинку, краї тіста змастити збитим білком, зробити пиріжки у формі трикутника і притиснути по краях тісто.
Випікати на деці, викладеному пергаментом, 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Журнал "Приятного аппетита" №5 (1998 г)