10 г сухих дріжджів
960 г муки
30 г цукру
20 г солі
600 мл теплої води
Залийте дріжджі теплою водою, додайте сіль, цукор, муку і замісіть тісто.
Викладіть тісто на злегка присипану мукою поверхню. Обминайте 5-8 хвилин або доки тісто не буде гладким і еластичним.
Покладіть тісто у велику миску, змащену маслом, і поставте бродити в тепле місце на 30 хвилин або до збільшення в об'ємі в 3 рази. Змастіть невеликою кількістю рослинної олії деко. Викладіть тісто на деко, накрийте деко рушником і дайте постояти в теплому місці 20 хвилин.
Нагрійте духовку до 180 - 200 С. Аккуратно пальцями зробіть в тісті вм'ятини, змастіть оливковим маслом і випікайте до золотісто-коричневого кольору близько 35 хвилин.
Мої комментарі: зверху присипала прованскими травами та сіллю.