200 г домашнього сиру
1-1,5 ст. муки
100 г вершкового масла
100 г цукру
1 жовток
цедра лимона
по щіпці солі, соди
2-3 збитих білка
3 ст. л. рідкого меду
3 ст. л. цукру і 1 ч.л. кориці
сливи
Ножем нарізати масло разом з мукою, додати цукор, сир і жовток. Перемішати з цедрою, содою і сіллю. (Дуже липнутиме до рук!) Покладіть тісто на 20 хвилин в холодильник. Тим часом, поріжте сливи скибочками. Вийміть тісто з холодильника. Посипаючи руки мукою, розприділіть тісто по деку, роблячи невеликі борти. Змастіть тісто медом. Викладіть сливи.
Посипте сливи цукром з корицею. Збийте білки, акуратно вилийте на сливи.
Поставте в духовку запікатись.