250 г муки
3 яйця
сіль
125 г вершкового масла
4 помідори
250 г цуккині
2 ст. л. оливкового масла
200 г цибулі
1 зубчик часнику
2 ст. подрібненої петрушки
100 г тертого сиру
5 ст. л. вершків
150 г сметани
мелений перець, паприка
1 ч. л. душиці
Муку змішати з 1 яйцем, сіллю, вершковим маслом і 3 ст. л. води. Покласти тісто на 30 хвилин в холодильник.
З помідорів зняти шкірку, розрізати на 8 частин і видалити насіння. Цукіні нарізати кружечками. Нагріти масло і смажити цукіні 4 хвилини. Зняти зі сковороди. Обсмажити цибулю і часник. Перекласти в миску, змішати з петрушкою, сиром, 2 яйцями, вершками, сметаною. Приправити сіллю, чорним перцем і паприкою. Нагріти духовку до 200 градусів.
Форму змастити маслом. Тісто розкатити і покласти у форму. Викласти на тісто суміш з цибулі, цуккині, помідори і цукіні. Запікати 35-40 хвилин.
Журнал "Приятного аппетита" №7 (2006 р)