(Ситно)3 стручки зеленого
2 стручки жовтого
і 1 стручок червоного солодкого перцю
1 цибулина
1 ст. л. олії
1 ст. л. винного оцту
100 мл вершків
200 г замороженого листкового тіста
1 ч. л. вершкового масла для змазування форми
2 яйця
сіль, перець
Стручки перцю розрізати навпіл, вийняти насіння і зняти шкірку. Весь перець нарізати соломкою.
Для соусу нарізати цибулю кубиками і потушити в олії. Додати оцет, вершки і трохи поварити, потім зняти з плити і дати остигнути.
Розморозити тісто і розкатати на посипаній мукою поверхні. Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти в неї тісто, злегка піднявши краї по діаметру форми, і поставити на 30 хвилин в холодильник. Нагріти духовку до 225 градусів.
У вершковий соус, збиваючи додати яйця, посолити і поперчити. Масу, що вийшла, викласти на поверхню тіста.
Зовнішній круг викласти соломкою із зеленого перцю, середній - з жовтого, а середину - з червоного. Запікати 35 хвилин.
Журнал "Приятного аппетита" №2 (1998 г)