–ецепти
 
ћи на FaceBook | ћи в Pinterest |
 
лог≥н :
пароль :
–еЇстрац≥€ на сайт≥
Ќагадати пароль?
 
–ецепти » ƒесерти без вип≥чки » “≥рам≥су
 

“≥рам≥су

23 травн€, 2011  |   омент≥в (22)  |  –убрика: ƒесерти без вип≥чки
 

“≥рам≥су


÷ей вишуканий десерт ≥тал≥йського походженн€ можна легко приготувати дома ≥ насолодитис€ його неповторним смаком!


ќсновою т≥рам≥су Ї печиво саво€рд≥ - б≥скв≥тн≥ пальчики довжиною до 10см, присипан≥ цукровою пудрою.

ƒл€ приготуванн€ печива необх≥дно:


4 €йц€ Ц розд≥лити на жовтки ≥ б≥лки
200г цукру
120г муки
1,5ст.л. крохмалю (за бажанн€м)
цукор-пудра
ван≥льний цукор


ѕеречитуючи рецепти знаменитих кондитер≥в та досв≥дчених господинь € зробила висновок, що Їдиноњ думки щодо температури б≥лк≥в та жовтк≥в дл€ збиванн€ немаЇ - все дитинство € знала, що б≥лки повинн≥ бути охолоджен≥, а тепер ≥з задоволенн€м збиваю б≥лки к≥мнатноњ температури до сто€чих п≥к≥в. “ому ≥ вам рекомендую вит€гнути €йц€ з холодильника за п≥вгодини до початку збиванн€.

1. ∆овтки збити з≥ 100г цукру та ван≥льним цукром до пухкоњ маси н≥жно-жовтого кольору.
2. Ѕ≥лки збивати до по€ви п≥к≥в, додаючи цукор по ложц≥ (всього 100г), збити до густоњ пишноњ маси.
3. јкуратно вим≥шати б≥лки з жовтками.
4. ƒодати муку, прос≥ваючи њњ через сито, ≥ легенько вим≥шувати до однор≥дноњ маси без грудочок. ѕри потреб≥ додати крохмаль - трапл€Їтьс€ ус€ке - ≥ погана мука, в≥д €коњ т≥сто починаЇ "текти", ≥ недостатньо збит≥ б≥лки - це даЇтьс€ з досв≥дом, або дл€ перестороги, щоб над≥йн≥ше виросло smile .
5. Ќаповнити т≥стом кондитерський м≥шок. ¬итиснути на деко пальчики довжиною 7-8 см ≥ залишаючи м≥ж печивом достатньо м≥сц€, тому що воно п≥дросте у 2-3 рази (при неправильн≥й температур≥ вип≥чки може ще й просто розпливтис€).
6. «верху злегка присипати цукор-пудрою.
ѕоставити у духовку, роз≥гр≥ту до 120 градус≥в на 10 хвилин, пот≥м зб≥льшити температуру до 140-150 градус≥в ≥ вип≥кати по готовност≥. ƒуховку в жодному випадку не в≥дкривати!!!

« ц≥Їњ порц≥њ продукт≥в виходить 2 дека печива.

“≥рам≥су


–ан≥ше дл€ т≥рам≥су € пекла б≥скв≥тн≥ вафл≥-гофри, €к≥ ≥деально зам≥н€ли б≥скв≥тне печиво, у канапниц≥ "—атурн" (тепер з'€вилас€ сучасн≥ша модель - Saturn ST-EC1077) з трьома зм≥нними панел€ми. “ому, €к вар≥ант, додаю рецепт вафель:

200г муки
200г крохмалю
4 €йц€
2ч.л. ван≥льного цукру
200г масла к≥мнатноњ температури
3ч.л. порошку до печива

1. яйц€ збити з цукром.
2. ƒодати масло, збити, поступово додати муку, вим≥шану з розпушувачем ≥ крохмаль.
3. јкуратно вим≥шати, €кщо т≥сто загусте - додати ще одне €йце, або б≥лки, €к≥ залишилис€ п≥сл€ приготуванн€ крему.
4. —мажити у вафельниц≥ до золотистого кольору. ќхолодити.

« ц≥Їњ порц≥њ т≥ста виходить 18-19 вафель.

ƒл€ просочуванн€ печива приготувати дуже м≥цну заварну каву (500мл) - њњ краще запарити ще перед вип≥канн€м саво€рд≥, щоб вона насто€лас€ ≥ охолонула. ѕот≥м до кави додати л≥керу - € люблю додавати шоколадний "ћоцарт", ароматний "Ѕейл≥з" або "Ѕроган".

ƒл€ приготуванн€ ориг≥нального рецепту т≥рам≥су використовують сир маскарпоне, але € вир≥шила в≥д≥йти в≥д ориг≥налу ≥ пропоную вам приготувати дуже н≥жний вершковий крем.

ƒл€ крему необх≥дно:

3 жовтки (€йц€ бажано вз€ти домашн≥ ≥ перед використанн€м добре помити) - збити з 1ст.л. цукру.
400мл вершк≥в (18%жирност≥ ≥ б≥льше) - збити, вим≥шати з жовтками.
ƒл€ л≥та або €кщо у вас вершки низькоњ жирност≥, рекомендую додати загущувач - "сметам≥кс", чи "сметаф≥кс" - щоб краще трималис€.
300 - 400г сепараторноњ сметани збити з 80г цукру. јкуратно вим≥шати з вершками.

ѕриготувати форму або креманки.

ѕечиво з обох стор≥н вмочити в сум≥ш кави ≥ л≥керу, викласти одне б≥л€ одного суц≥льним шаром.
ѕокрити кремом. „ергувати шари печива ≥ крему, верхн≥й шар крему притрусити какао (через ситечко).
ѕоставити в холодильник м≥н≥мум на 4 години.

“≥рам≥су


ј пот≥м, в≥дклавши ус≥ турботи, вмоститис€ у зручному куточку ≥ насолоджуватис€ т≥рам≥су:
“≥рам≥су


—пец≥ально дл€ в≥дв≥дувач≥в http://dreamfood.ua.
–ецепт печива саво€рд≥ знайшла на сайт≥ receptishi.livejournal.com
–ецепт б≥скв≥тних вафель з≥ сайту kotlet.tv


—подобавс€ рецепт? ѕод≥лись з ближн≥ми:
 

—хож≥ рецепти:

 

#1 написав: Solka (23 травн€ 2011 19:01)


√рупа: Vip-кухар
 оментар≥в: 62
≤ринка, “≥рам≥су у “воЇму виконанн≥ бездоганне ≥ божественне!!! я соб≥ лиш можу зараз у€вити €ке райське задоволенн€ отримуЇш в≥д такого шикарного десерту!!! m0540


--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
«апрошую у св≥й блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
 



#2 написав: LiLu (23 травн€ 2011 19:30)


√рупа: Vip-кухар
 оментар≥в: 147
ќбалдЇнний десерт!!як т≥льки но позбудусь своЇњ бол€чки ,то в≥дразу ж приготую його!—упер!!


--------------------
я сильна, а значить, € зум≥ю ѕройти по життю тис€чу шл€х≥в. я см≥лива, а значить здолаю —воњх ворог≥в ≥ п≥дступи злих людей!
 



#3 написав: uliana_y (23 травн€ 2011 22:43)


√рупа: Vip-кухар
 оментар≥в: 42
ƒесерт!!!!!!!”х!!))))))Ќу,просто у€вити не можу €ка то смакота!!!!!!!!!!!пл€цки,торти проњлись!)))ј такий десертик скоштувала б))!!


--------------------
∆итт€, €к велика непрочитана книга!
“ак багато в н≥й ≥люстрованих под≥й,
а ти, крутишс€, вертишс€, €к дзига
≥ плекаЇш в серц≥≥ сотн≥ над≥й!
 



#4 написав: ≤рка-Ўк≥рка (23 травн€ 2011 22:49)


√рупа: ћодератор
 оментар≥в: 194
÷итата: Solka
≤ринка, “≥рам≥су у “воЇму виконанн≥ бездоганне ≥ божественне!!! я соб≥ лиш можу зараз у€вити €ке райське задоволенн€ отримуЇш в≥д такого шикарного десерту!!!


Ќезадоволених цим т≥рам≥су ще не зустр≥чала lol !

÷итата: LiLu
як т≥льки но позбудусь своЇњ бол€чки ,то в≥дразу ж приготую його!

—в≥тланко, одужуй поскор≥ше!!!

÷итата: uliana_y
Ќу,просто у€вити не можу €ка то смакота!!!!!!!!!!!пл€цки,торти проњлись!)))ј такий десертик скоштувала б))!!

¬≥н дуже н≥жний, зупинитис€ т€жко!
 



#5 написав: нет≥к (23 травн€ 2011 23:30)


√рупа: ћодератор
 оментар≥в: 75
≤ринко, д€кую за прекрасний десерт. «авжди його в≥дкладала, через в≥дсутн≥сь такого печенька, тепер приготую сама. ўераз д€кую!!! no


--------------------
Ќ≥коли не повертайс€ назад, там все залишилось без зм≥н!!!

—куштуйте, не сумуйте!!!
 



#6 написав: Mironka (23 травн€ 2011 23:30)


√рупа:  ондитер
 оментар≥в: 14
“ака смакота - завтра ж приготую, обов'€зково !!!


--------------------
«авжди пам'€тай, що тебе любл€ть...
 



#7 написав: ≤рка-Ўк≥рка (23 травн€ 2011 23:48)


√рупа: ћодератор
 оментар≥в: 194
÷итата: нет≥к
≤ринко, д€кую за прекрасний десерт. «авжди його в≥дкладала, через в≥дсутн≥сь такого печенька, тепер приготую сама.


Ќаталю, у нас на кожному базар≥ в≥дкрилис€ "≥тал≥йськ≥" магазинчики, в €ких можна купити продукти ≥ х≥м≥ю з ≤тал≥њ. ѕачка печива саво€рд≥ 500г коштуЇ 23-25грн. ≥ терм≥н збер≥ганн€ м≥н≥мум 6 м≥с€ц≥в.
ћожна купити ≥ печиво, ≥ пакетик сухого крему, але дл€ чого та х≥м≥€, коли Ї украњнськ≥ кури з домашн≥ми св≥жими €йками ≥ кор≥воньки наш≥ р≥дн≥, в≥д €ких можна отримати молочко, а дал≥ - що душа забажаЇ - хоч вершки, хоч - сепараторну сметану smile . ѕравда?

÷итата: Mironka
“ака смакота - завтра ж приготую, обов'€зково !!!

„екаю на зв≥т!
 



#8 написав: Natalyi (24 травн€ 2011 10:11)


√рупа: Vip-кухар
 оментар≥в: 43
ќце смaкотa !!!! ƒуже люблю десерти, a особливо т≥рaм≥су. ќбов'€зково спробую ! ≤ринко, д€кую зa рецепт !


--------------------
√оловне в житт≥ - це —≤ћ'я !  aр'Їрa - не чекaЇ “ебе вдомa, грош≥ - не витруть “воњ сльози, a слaвa - не об≥йме “ебе вноч≥ ...
 



#9 написав: ≤рка-Ўк≥рка (24 травн€ 2011 10:16)


√рупа: ћодератор
 оментар≥в: 194
Ќаталю love ! ѕробуй!!!
 



#10 написав: нет≥к (24 травн€ 2011 12:02)


√рупа: ћодератор
 оментар≥в: 75
÷итата: ≤рка-Ўк≥рка
украњнськ≥ кури з домашн≥ми св≥жими €йками ≥ кор≥воньки наш≥ р≥дн≥, в≥д €ких можна отримати молочко, а дал≥ - що душа забажаЇ - хоч вершки, хоч - сепараторну сметану . ѕравда?
100 процент≥в правда.


--------------------
Ќ≥коли не повертайс€ назад, там все залишилось без зм≥н!!!

—куштуйте, не сумуйте!!!
 



#11 написав: lana (24 травн€ 2011 22:53)


√рупа: Vip-кухар
 оментар≥в: 45
ќй-Їй-Їй!!!!ѕро те , що смачно- нав≥ть не обговорюЇтьс€! ј ще й краса €ка!

≤риночко, з"њж ложечку й за мене!!!!! t0267
 



#12 написав: ≤рка-Ўк≥рка (25 травн€ 2011 01:19)


√рупа: ћодератор
 оментар≥в: 194
÷итата: lana
≤риночко, з"њж ложечку й за мене!!!!!


я тебе чекаю, а ти кажеш - за мене...
 



#13 написав: Natalyadiva (27 травн€ 2011 22:39)


√рупа: Vip-кухар
 оментар≥в: 153
—мачний та н≥жний десерт!
 



#14 написав: јльонка (7 липн€ 2011 11:30)


√рупа: √ост≥
 оментар≥в: 0
¬игл€даЇ..просто неперевершено..обов€зково приготую)) m0512
 



#15 написав: barvysta (29 грудн€ 2011 20:32)


√рупа: ¬≥дв≥дувач≥
 оментар≥в: 2
≤ринко, велике д€кую за ваш≥ смачнющ≥ рецепти. ÷ей також хочу спробувати. ”точн≥ть, будь ласка, ск≥льки часу пекти печиво до готовност≥.
 



#16 написав:  ≥ра (29 с≥чн€ 2012 14:00)


√рупа: Vip-кухар
 оментар≥в: 289
«робила вчора “≤–јћ≤—” по ориг≥нальному рецепту, знайшла ћаскарпоне в магазин≥ ћ≈“–ќ ≥ печиво —аво€€рд≥...дуже —ћј„Ќќ!!!!!!
але наступного разу спробую зам≥нити маскарпоне за вершки ≥ спекти печиво сам≥й) маЇ бути не г≥рше)
 



#17 написав: √алиночка (3 лютого 2012 23:22)


√рупа:  ондитер
 оментар≥в: 20
Ќа чаюванн€ з подругою - те що треба!!!! ƒ€кую за рецепт!!
 



#18 написав: mahasya (25 лютого 2012 17:28)


√рупа: √ост≥
 оментар≥в: 0
¬чора приготувала дисерт-смачний,але у мене проблема-печево,€к € його видавила на деко розплилось,б≥лки збила чудово,чому так,що робити щоб не текло т≥сто? печево получилось тоненьке,але € всеодно доробила “≥рам≥су,правда хочетьс€ щоб було таке €к у вас smile
 



#19 написав: lilia777 (12 кв≥тн€ 2012 11:56)


√рупа: √ост≥
 оментар≥в: 0
це справд≥ дуже смачно.,€ пробувала готувати)) ус≥ њли з≥ задоволенн€м winked
 



#20 написав: ≤рка-Ўк≥рка (8 червн€ 2012 07:12)


√рупа: ћодератор
 оментар≥в: 194
÷итата: barvysta
≤ринко, велике д€кую за ваш≥ смачнющ≥ рецепти. ÷ей також хочу спробувати. ”точн≥ть, будь ласка, ск≥льки часу пекти печиво до готовност≥.


“очно не скажу - залежить в≥д духовки, але печиво повинно мати кол≥р спеченого б≥скв≥ту smile

÷итата: mahasya
¬чора приготувала дисерт-смачний,але у мене проблема-печево,€к € його видавила на деко розплилось,б≥лки збила чудово,чому так,що робити щоб не текло т≥сто? печево получилось тоненьке,але € все одно доробила “≥рам≥су,правда хочетьс€ щоб було таке €к у вас smile


 онсистенц≥€ т≥ста повинна бути €к при вип≥канн≥ б≥скв≥ту - дл€ цього треба дуже добре збити жовтки ≥ б≥лки... - тод≥ п≥сл€ зам≥шуванн€ муки маса буде "сто€ча" ≥ не буде розпливатис€.

÷итата: lilia777
це справд≥ дуже смачно.,€ пробувала готувати)) ус≥ њли з≥ задоволенн€м winked


я рада, що рецепт сподобавс€!
 



#21 написав: ќльга.. (2 лютого 2013 14:41)


√рупа: √ост≥
 оментар≥в: 0
ќце смакота...–ецепт супер..—пасиб≥))))
 



#22 написав: kykysja41145 (10 червн€ 2015 23:39)


√рупа: ¬≥дв≥дувач≥
 оментар≥в: 31
чи можна вип≥кати спочатку одну бл€шку з печеньками, а пот≥м ≥нш≥? чи ос€де? треба одночасно?
 



≤нформац≥€
"√ост≥" не можуть коментувати дану новину.



Ќј¬≤√ј÷≤я ѕќ —ј…“”
 
ќголошенн€
 
Ќове на форум≥
 
ѕрогноз –азвити€ Ёкономики ”краины Ќа 2023 √од
  ѕише Veronaiik (”чора, 12:43)
√ороскоп ƒл€ ”крањни Ќа 2023 –≥к
  ѕише Veronalaf (”чора, 02:50)
https://casinos-brasil.github.io/
  ѕише IsaacBiofs ()
https://casinos-brasil.github.io/
  ѕише IsaacBiofs ()
https://telegra.ph/Igra-clash-of-pirates-otzyvy-12-17#–Ш–≥—А–∞ clash o
  ѕише IsaacBiofs ()
https://telegra.ph/Novye-bk-s-bezdepozitnym-bonusom-ili-fribetom-12-15
  ѕише IsaacBiofs ()
продвижение сайт
  ѕише IsaacBiofs ()
¬ершки 33%
  ѕише Ќатонька ()
√арн≥ книжки дл€ д≥тей
  ѕише ќЋ≈—я ()
ќг≥рочки з кетчупом "„ил≥"
  ѕише ole4ka ()
«араз на сайт≥
 
¬сього на сайт≥: 18
√остей: 11
 ористувач≥: - в≥дсутн≥
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua ¬с≥ права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100