|
2 яблука(300г) 1 лимон 110 г цукру 250 г маскарпоне 200 мл вершків 20-30 шт печива для тірамісу 4 ст. л. амаретто
Яблука помити, почистити і м'якоть нарізати кубиками. Лимон обдати кип'ятком і обсушити. Цедру зрізати тоненькою спіралькою і видавити сік з лимона. Шматочки яблук залити 100 мл води, додати 2 ст. ложки цукру, цедру лимона і довести до кипіння. Варити 10 хвилин. Зняти з вогню і в окрему посудину злити сік. Маскарпоне змішати з яблучним мусом і цукром, який в нас залишився, додати сік лимона і мішати до однорідної маси. Потім підмішати вершки. Сік змішати з лікером. Печиво просочити цією сумішшю і викладати у форму перекладаючи кремом. Потім помістити тірамісу у холодильник на 2 години.
|
|