Тісто:
1 яйце розмішати з 1скл. (200мл) кефіру, додати дрібку солі і 1 скл. муки з розпушувачем (1/2ч.л. мені було достатньо). Розмішати, щоб не було грудочок.
Пательню змастити олією (не наливати, як на смаження), вилити в неї тісто, зверху акуратно викласти соус (повинен бути густим, тому що інакше може розлізтися тісто) - я зробила сіточку із соусу за допомогою кондитерського мішка, посипати орегано (або італійськими спеціями), викласти начинку - сьогодні це була ковбаса четвертинками і кукурудза, посипати сиром.
Соусу і начинки давати в міру, щоб тісто мало змогу підрости і не розм'якнути від вологи.
Пательню накрити кришкою і на маленькому вогні "пекти" 20 - 30 хвилин. Піца готова, коли сир зверху розплавився, а по краю тіста з'явилася тоненька золотиста полосочка.
Піца легко виймається з пательні на велику тарілку чи дошку.
Більше фото
тут.
Спеціально для відвідувачів
http://dreamfood.uaРецепт від Галини5819 зі сайту
liveinternet.ru.