1 ст. л. оливкової олії 5 або 6 свіжих печериць 1/4 ч. л. паприки 1/4 ч. л. петрушки перець, сіль болгарський перець, можна різних кольорів 1/4 скл тертого сиру моцарелла 1/4 скл тертого сиру пармезан 1 лист листкового тіста 1 яйце
Розігрійте духовку до 210 градусів. Разморозьте 1 лист листкового тіста протягом приблизно 40 хвилин. Розріжте кожен гриб на 5 скибочок. Обсмажте гриби протягом 5 хвилин на сильному вогні, потім 5 хвилин на слабкому, щоб стали м'якими і випарувався сік. Приправте паприкою і петрушкою. Посоліть і поперчіть за смаком. Поріжте перець соломкою. Застеліть деко пергаментним папером. Розріжте лист листкового тіста на 2 частини і покладіть на пергаментний папір. Змастіть тісто збитим яйцем і трохи посоліть. Розкладіть гриби, посипте моцарелою і пармезаном, зверху покладіть болгарський перець. Випікайте в духовці протягом 20 хвилин, поки краї листкового тіста не стануть золотисто-коричневого кольору. Смачного!
Джерело: Група в контакті "Готовим вместе"
|