Тісто 50 гр свіжих дріжджів
3 ст л цукру --розтерти
200 г масла або маргарини перетерти з 3 скл муки додати 4 жовтки і 6 ст л сметани
Замісити тісто і лишити на 2 год у теплі
Поділити тісто на 2 част (більшу і меншу)
Більшу част кладемо на бляху зробити бортики зверху
МАК 2скл маку втерти з 150 гр цукру
Цей шар маку скропити 3 ст л води
Зверху по маку СИР 1кг сиру (помолоти )
3 жовтки,3 ст л манки ,1п ван цукру
збиті білки з 1 скл цукру
1 кг яблук ,100гр цукру---потушити і остудити
яблука викласти на сир зверху розтачати меншу част тіста
Лишити ще на 30хв
пекти 40-50 хв при середнії температурі
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/
Рецепт від Іванки. Дякую!!!