|
Тісто: 5 жовтків 0,5 скл. цукру 200 г. маргарини 3 скл. муки 1 пачка порошку для печива Сир: 2 кг. сиру 6 білків 6 жовтків 400 г. цукру 200 г. масла 1 банка персиків у власному соці 3 пачки пудінгу "Сметанкового" Білки: 5 білків 1 скл. цукру 1 пачка кіселю "Лимонного" (польського)
Тісто: Жовтки втерти з цукром, додати масла знову втерти,додати муку вимішану з порошком до випічки,і замісити тісто.Поділити його на 2 частини:1 меншу і 2 більшу. Сир: Сир перемолоти на м"ясорубці двічі,додати жовтки втерті з цукром і маслом,додати білки добре взбиті,і додати пудінг. Білки: Білки взбити з цукром і всипати кісіль. Більшу частину тіста розприділити по братванці,викласти половину сиру,зверху персики різані полосками,друга частина сиру,зверху білки з кіселем,а зверху притираємо меншою частиною тіста. Пекти 1 год.15 хв.,при температурі 180 градусів.
Джерело: Від колеги по роботі.
|
|