|
Тісто: 200г марг. 600г муки 4 жовтки 4ст.л. сметани 1ст.л. оцту 0,5л вишень 200г горіхів 100г маку
Бізе: 2 білки 3ст.л. цукру.
Крем: 3 жовтки 1ст. цукру 3ст.л. муки 0,5л молока 300г масла 1ч.л. ваніліну 1/4ч.л. лимон. кислоти
Тісто: Маргарин і муку посікти. Додати решту складників. Все вимiшати, подiлити на 6 част., поставити в холодильник. Розкачавши 1 част. тіста, викласти в форму, поверх- вишні, горіхи. Помазати бізе і посипати маком (не меленим). Розкачавши ще одну частину, накрити. Густо наколоти виделкою. Спекти. Так само приготувати решту коржів.
Безе: Білки добре збити з цукром.
Крем: В збиті яйця з цукром, всипати муку, влити трішки молока (до густоти сметани). Решту молока закип'ятити, влити в цю масу, довести до кипіння, варити 5хв, охолодити. Додати решту складників і збити. Перемазати коржі. Смачного!
Джерело: Рецепт з маминого записничка.
|
|