Тісто:
200 г перетертого маку
1 ст. мелених горіхів
3 ст.л. сухарів
1 п. розпушувача
8 яєць
1 ст. цукру
Мак запарити і розтерти в макітрі. Горіхи перемолоти на терці для горіхів.
8 жовтків збити з цукром. Всі складники змішати. 8 білків збити на піну і додати в кінці. Спекти один корж при темп. 160С.
Бізе:
6 білків
2 ст цукру
Білки мають бути холодні. Збивати білки, додаючи поступово цукор.
Викласти збиті білки в форму, застелену пергаментом, і розрівняти. Випікати при темп. 100С півтори-дві години.
Крем я робила зі згущеного молока з маслом.
Корж розрізати пополам. Нижній корж змастити кремом, викласти бізе, решта крему і накрити другим коржем. Полити глазуррю.
В мене бізе сушилось десь 4-5 годин. Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
За рецепт подяка Наталі-Natalyadiva