|
Форма-20-30
Коричневі коржі: 6 жовтків 1 скл. цукру 1 п. маргарину 3 ст. л. какао 1 ч. л. соди з оцтом 1,5 скл. борошна
Коржі-бізе: 6 білків 1,5 скл. цукру 1 скл. різаних горіхів
Крем: 0,5 кг масла 1 бан. вареного згущеного молока
На коричневі коржі: Збити жовтки з цукром, додати розтоплений маргарин, какао, соду з оцтом, борошно. Тісто розтирати ложкою. Спекти три коржі.
На один корж-бізе: Збити 3 білки і неповну склянку цукру на піну, додати 0,5 скл. різаних горіхів. Сушити 1,5 -2 год. Другий корж спекти так само.
Крем: масло збити зі згущонкою. Перемастити коржі. Дуже смачний пляцок.
Джерело: Рецепт взято із сайту "Смачна хата"
|
|