Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Різдвяна ніч"
 

Пляцок "Різдвяна ніч"

8 травня, 2013  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Різдвяна ніч"

Форма-20-30

Коричневі коржі:
6 жовтків
1 скл. цукру
1 п. маргарину
3 ст. л. какао
1 ч. л. соди з оцтом
1,5 скл. борошна

Коржі-бізе:
6 білків
1,5 скл. цукру
1 скл. різаних горіхів

Крем:
0,5 кг масла
1 бан. вареного згущеного молока

На коричневі коржі:
Збити жовтки з цукром, додати розтоплений маргарин, какао, соду з оцтом, борошно. Тісто розтирати ложкою. Спекти три коржі.

На один корж-бізе:
Збити 3 білки і неповну склянку цукру на піну,
додати 0,5 скл. різаних горіхів.
Сушити 1,5 -2 год.
Другий корж спекти так само.

Крем: масло збити зі згущонкою.
Перемастити коржі.
Дуже смачний пляцок.

Джерело: Рецепт взято із сайту "Смачна хата"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Сонечко (9 травня 2013 05:25)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 55
а як сушити білі коржі?
бо я взагалі ніразу не сушила і не пекла безе-йні коржі...


--------------------
The world is a diaper so let someone else change it.
 



#2 написав: KASYA (9 травня 2013 07:02)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дуже гарний в розрізі і смачний!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#3 написав: Машуня (9 травня 2013 11:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Сонечко,я сушу безе при температурі 80-100 °С протягом 1,5-2 год,інколи ще довше, (в залежності від розміру безе), охолоджую безе в духовці, вимкнувши газ і трошки привідкривши дверцята,до білків бажано додати дрібку солі...краще зіб"ються,важливо,щоб білки були свіжі і охолоджені...можливо ще хтось дасть кращі поради...
 



#4 написав: Тереза (9 травня 2013 12:17)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Пляцок дуже класний,я дуже люблю з безе.Дякую за рецепт.
 



#5 написав: Galina_Nedomirko_ (9 травня 2013 17:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Сонечко
а як сушити білі коржі?

Сонечко,подивись тут.Там є докладніше про безе.
 



#6 написав: ОЛЕСЯ (13 травня 2013 17:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Смачно звучить крем із згущівкою та безе tongue


--------------------
 



#7 написав: nadiya (21 травня 2013 16:09)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 28
Пекла торт, дуже смачний і гарний в розрізі. Дякую. winked


--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається..
Цінуй його так невловиму мить.
І поки серце ще у грудях б’ється,
Нехай Господь тебе благословить! :)
 



#8 написав: Lorik (2 січня 2014 20:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
Пекла пляцок на Новий рік. дуже смачний. Я хотіла швидше,купила готові коржі бізе.
 



#9 написав: Катя Спурза (8 червня 2014 19:32)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Пляцок дуже смачний! Дякую за чудовий рецепт))
 



#10 написав: Pygovo4ka (9 грудня 2015 20:35)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
я робила без бізе, бо в нас їх крім мене ніхто не любить, дуже смачний пляцок. якось спробую з бізе. дякую за рецепт!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100