1 пачка маргарину 9 яєць 3 скл.цукру 1 пачка розпушувача 300 г муки 200 г кураги 1 скл.маку 1 скл.горіхів
Тісто: 1 пачку маргарину розтерти з 1 скл(250мл)цукру.По одному додати 8 жовтків+300 г муки(в мене пішло більше)+0,5 пачки розпушувача для тіста(в мене була пачка 12 г).Тісто розділити на 3 частини. Бізе: 8 білків збити із 450г цукру(я брала 2 не повних 250 г стакани).
200 г кураги залити кипятком і залишити на 1 год.Потім курагу розділити на 2 частини і виложити на тісто.Залити бізе. Пекти 1 год при температурі 180 градусів.
1 склянку меленого маку запарити ,додати 1 яйце + 0,5 пачки розпушувача для тіста.Викласти масу на тісто залити бізе.Випікати 50 хв.
1 склянк горіхів перемолоти і запарити 1 скл.гарячого молока. Накрити кришкою і залишити охолодати.Викласти масу на тісто і залити бізе.Пекти 1 год.(Я горіхи не запарювала,а просто виклала на тісто)
Крем : 1 банка вареного згущеного молока+200 г вершкового масла.
Джерело: з інтернету Домашні рецепти
|