1 п. маргарину або вершкового масла (250г)
2 скл. цукру
1/2 скл. води
3 ст. л. какао
4 яєць (окремо білки і жовтки)
2 скл. борошна
1, 5 ч. л. порошку для випічки
Маргарин, цукор, воду і какао розчинити на вогні і остудити. Потім додати 4 яєчних жовтка, борошно, порошок для випічки і все добре перемішати ложкою. В кінці додайте збиті яєчні білки і знову перемішайте. Випікати в формі діаметром 21-23 см при 190C (375F) близько години. Остудити та полити глазур'ю або посипати цукровою пудрою.
Мені сподобалось його відрізати по шматочку, поливати згущеним молоком та так їсти. Смачного!Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
За рецепт дякую блогу bakeholic.blogspot.com