1 стегенце куряче (в мене був шматочок телятини)
4-5 картоплин
2 морквини
2 цибулини
150 г пшона
2 яйця
сало - маленький шматочок або інший жир 1-2ст. л.
Зварити бульйон, вийняти м'ясо, розділити на маленькі шматочки і відправити назад. Посолити за смаком. Картоплю ріжемо кубиками і кидаємо в киплячий бульйон. Поки картопля вариться, робимо засмажку. На салі або на іншому жирі підсмажуємо натерту моркву і дрібно нарізану цибулю. Пшоно промиваємо і засипаємо в каструлю. Потім додаємо туди засмажку і варимо до готовності пшона. Коли все готово, беремо 2 яйця, розбиваємо їх у мисочку, розбовтуємо виделкою і виливаємо тоненькою цівкою в киплячий суп. Все. Якщо є копченості, їх можна трохи додати. У цей суп вони добре підходять. І зелень не завадить.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/
За рецепт велика дяка Nat.K з форуму "У самовара"