4 скл. борошна (250-грамові)
400 гр маргарину
0,5 пачки дріжджів
100 гр молока
4 яйця
200 гр цукру
румбамбар (почистити від шкірки, покраяти на кусочки і засипати цукром, щоб пустив сік)
Дріжджі розвести в теплому молоці, додати чуть-чуть цукру і поставити, нехай підходить опара
Борошно всипати в миску, потерти маргарин і посікти на дрібні крихти
Тоді додати опару, яйця і вимісити тісто. Тісто має бути легке.
Беремо марлю і загортаємо в неї тісто
і опускаємо у баняк з літньою водою
Через хвилин 10-15 воно вспливе
Кладемо тісто на стіл посипаний мукою, додаємо цукор (я давала менше, ніж 200 гр, це хто як любить) і вимішуємо ще раз тісто, можна підсипати трохи муки, щоб не липло дуже до рук, але воно не має бути туге, а вільне.
Беремо бритванку, застеляємо пергаментом, помастити маргарином або олією і притрусити мукою. Викладаємо 2/3 тіста, я не розкачую, я руками розправляю на бляшці. Зверху викладаємо румбамбар без соку(можна брати більше румбамбару, в мене було 2 пучка, якраз ще одного бракувало)
Зверху накриваємо рештою тіста
Ставимо в духовку і печемо, поки не зарумяниться
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт від ОлесічкиРевеню було мало, то добавила ще заморожених вишень, і місила тісто разом з цукром зразу, потім ставила в кульку підходити, а не в марлі, бо її щось не було вроді в хаті...