50 грам свіжого хрону потерти на дрібній терці (до такої роботи беріть мужа або комбайн, кого легше вмовити)
4 зварених на круто яйця
сік з одної цитрини
1/2 скл сметани і одна ложка майонезу (за бажанням)
сіль, перець
Яйце і хрін втерти на дрібній терці (не така як на деруни а як на сир) і заправити сметаною, соком цитрини, сіллю і перцем. Попробуйте на смак, якщо вам дуже «солодке» то додайте ложку-дві майонезу.
Рецепт приблизний, Ви можете собі самі регулювати кількусть хрону і всього іншого.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт люб'язно наданий Марусею і мною випробуваний. Це дуже смачнезний соус! Попробуйте!