0,5 кг картоплі
100 гр. свіжих печериць
1 велика цибулина
1 яйце
3 ст. лож. муки
сіль, перець до смаку
олія для смаження
Картоплю потерти на терці зі середніми отворами. Посолити і залишити на 10 хв. щоб відійшла зайва рідина. Рілину злити.
Печериці почистити і порізати дрібною соломкою.
Печериці виложити до картоплі, додати яйце, муку, потерту цибулину і добре вимішати.
Готову суміш викладати ложкою у гарячу олію і смажити, як класичні деруни!
Зробити соус:
1 плавлений сирок (хорошої якості) потерти на терці з великими отвороми, додати 4 ст. лож. майонезу і 2 зубчики часнику. Цим соусом перекладати деруни! Виходить дуже смачно!!!
Всім смачного!!! Спеціaльно для відвідувaчів сaйту dreamfood.uaРецепт зустріла в просторах інтернету і дещо змінила!