80 г свинини
100 г капусти квашеної
30 г фасолі
20 г моркви
5 г корня петрушки
20 г ріпчастої цибулі
10 г томатного пюре
10 г ячневої крупи
10 г топленого масла
10 г сметани
зелень, сіль
Фасолю перебрати, промити, покласти разом з підготованою свининою в кастрюлю, залити водою та зварити. За 30-40 хвилин до готовності м'яса покласти попередньо стушковану квашену капусту та овочі, довести до кипіння, добавити ячневу крупу та варити до готовності. При подачі покласти в тарілку шматочок свинини, сметану та зелень.
Мої коментарі: Квасолю відварювала окремо.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт з книги "Любимые блюда" Фельдман И. А.